About

about

Ce este lucreazainstrainatate.com

Un proiect amplu la care lucreaza o echipa de editorialisti profesionisti din toate colturile lumii.

Acest lucru ne permitem sa realizam studii de caz si articole relevante pentru cititorii nostri.

Fiind conectati cu realitatile cotidiene din strainatate putem aduce in prim plan o serie de articole legate de cele mai comune probleme cu care se confrunta romanii plecati in strainatate.

De asemenea invitam cititorii sa participe activ la subiectele dezbatute in cadrul acestui blog intrucat numai asa putem completa impreuna informatiile care ne lipsesc.

Ne propunem sa oferim o bursa a locurilor de munca disponibile in strainatate deoarece stim deja ca acesta este cel mai dezbatut subiect al zilele noastre.

In strainatate sunt disponibile foarte multe locuri de munca dar ere nevoie de cineva care sa le trieze in functie de salariu, conditii si alte criterii asemanatoare.

Nu mai trebuie sa apelezi la o agentie de recrutare a fortei de munca pentru ca acum gasesti suficiente informatii despre viata in alta tara.

Urmareste ghidurile noastre si inainte de a lua o decizie de relocare afla care sunt costurile din tara respectiva, actele de care ai nevoie si mai ales, atributiile pe care trebuie sa le ai pentru a ocupa un loc de munca in 2023.

Te tinem la curent cu tot ce se intampla in Europa si e relevant pentru tine ca emigrant.

Pe viitor ne propunem sa aducem mai aproape comunitatile de romani din strainatate astfel incat sa socializam si sa aflam mai multe despre cum e viata in fiecare tara din Europa.

Pana atunci poti afla din ghidurile noastre care sunt locurile de munca disponibile si conditiile de trai din Danemarca, Germania, Anglia sau Belgia.

Date de contact

Indiferent de motiv poti lua legatura cu noi prin formularul de contact.

Fii sigur ca mesajul tau ajunge la un membru din echipa noastra. Vei primi un raspuns cat mai curand.

Poti sa ne transmiti sugestiile tale de imbunatatire si alte aspecte legate de site in formularul de comentariu, aflat mai jos.