Locuri de munca Austria 2023: Graz si Salzburg. Fara limba

Care e costul de trai in Austria? Exista suficiente locuri de munca pentru cei care vor sa se mute in aceasta tara? Incercam sa raspundem la intrebarile cititorilor nostri care vor sa lucreze in strainatate. In Graz, Salzburg sau Linz sunt numeroase fabrici si depozite, motiv pentru care exista si locuri de munca in orice domeniu de activitate.

Orase precum Linz sau Graz cauta romani necalificati pentru a lucra in fabrici, in constructii dar si cupluri pentru depozite.

Sunt foarte multe locuri de munca in Austria 2023.

O persoana necalificata poate sa primeasca un salariu de aproximativ 2000 de euro in conditiile in care cazarea este asigurata de firma din Austria.

Daca esti in alta tara europeana poti cauta un loc de munca in Austria in 2023 deoarece acesta poate fi mai bine platit chiar daca nu stii limba.

Internetul este plin cu numeroase anunturi, dar daca vrei sa pleci la munca in strainatate trebuie sa o faci cu o firma serioasa care nu iti solicita tot felul de comisioane. 

In sezonul cald te poti angaja in Austria in agricultura ca si necalificat, iar daca nu vrei un loc de munca sezonier atunci poti lucra in turism sau in constructii.

In prezent sunt foarte multi romani care lucreaza in aceasta tara deoarece in continuare salariile sunt foarte bune comparativ cu media europeana. 

Locuri de munca in agricultura

O firma din Austria are disponibile aproximativ 100 de locuri de munca in agricultura.

Se lucreaza intr-o sera la cules de capsuni. Locatia este Graz, unul dintre cele mai mari orase din aceasta tara.

Fiecare muncitor incheie contract cu firma pe o peroada de 3 luni. Fiecare ladita se plateste cu 2,5 euro.

Cei care doresc un loc de munca pentru cupluri se pot angaja pe o perioada de un an intr-un depozit de fructe.

Salariul poate depasi 1900 de euro in conditiile in care cazarea este inclusa. 

Un alt depozit din Austria pune la dispozitie locuri de munca pentru romanii din strainatate.

Se angajeaza persoane necalificate intr-o fabrica noua de produse auto.

Chiar daca nu ai mai lucrat in domeniul panificatiei nu inseamna ca nu poti incepe acum munca in acest domeniu.

O fabrica de paine ofera locuri de munca in Austria pentru necalificati 2023.

Contractul de munca prevede un salariu de 1800 de euro iar fabrica se afla in Linz. 

Locuri de munca in constructii

Fara taxe sau comisioane, cu plecare imediata prin contract direct sunt disponibile 20 de locuri de munca in constructii in Austria.

Daca ai intre 23 si 50 de ani si poti lucra pe santier atunci ti se ofera contract pe termen lung.

Este ideal daca ai cunostinte minime de limba germana.

In Salzburg se cauta necalificati in constructii civile.

Trebuie sa respecti coordonatele sefului de santier pentru finalizarea constructiilor demarate in termen. Se ofera perioada de invatare fara a plati costuri.

In cadrul acceleiasi firme se angajeaza soferi pe excavatoare fara sa fie nevoie de cunoasterea limbii germane. 

Tot in constructii este nevoie de 10 dulgheri si mai multi zidari in cadrul unei companii cunoscute din Austria.

Se pot forma echipe sau se poate pleca individual. Angajatii trebuie sa aiba minim 1 an experienta in constructii iar salariul oferit este 2000 de euro.

Nu trebuie sa mai platiti chiria deoarece este un loc de munca cu cazare inclusa in mod gratuit.

Locuri de munca pentru cupluri

Magazin cu specific romanesc angajeaza lucratori comerciali in Graz. Nu trebuie experienta anterioara si salariul oferit este de 1300 de euro, cu cazare in apropierea magazinului. 

Un alt loc de munca pentru cupluri in Austria prevede conditii foarte bune.

Salariul este de 1800 de euro si in contract este inclusa cazarea gratuita.

Nu este necesara limba si se lucreaza 8 ore in cadrul unui depozit de dulciuri la departamentul de ambalare.

In cadrul unui restaurant din Salzburg se ofera locuri de  munca in bucatarie. Se lucreaza la curatenie in primele luni dupa care in functie de abilitatile fiecaruia se poate lucra si ca ajutor de bucatar sau chelner.

Salariul este motivant si e in valoare de 1500 de euro. Contractul de munca prevede asigurare medicala si masina de serviciu.

Sunt numeroase locuri de munca in Austria disponibile fara a cunoaste limba germana in 2023.

In domeniul hotelier mai e nevoie de 15 cameriste care sa munceasca in 2 ture cu contract pe perioada lunga.

In salariul de 1600 de euro nu este inclusa cazarea, dar angajatorul poate oferi aceasta facilitate in conditii optime.

Pentru a nu lucra in Romania pe salariul minim poti alege oricand un loc de munca in Austria mult mai bine platit.

Conditiile de trai sunt mai scumpe in tarile dezvoltate din Europa, dar avand un contract de munca ai implicit acces la servicii medicale de top si la alte servicii la standard inalt.

Cat priveste locurile de munca disponibile poti observa ca gasesti rapid un job indiferent de domeniul in care activezi acum.

In Austria se poate pleca in cupluri pentru a munci in depozit si fabrici, iar daca alegi sa pleci independent poti gasi un loc de munca in constructii, in agricultura sau in comert.

Se cauta atat muncitori calificati cat si necalificati in Austria 2023.

Vrei sa pleci in acest an la munca in Austria cat mai curand posibil?

Lasa opinia ta in comentarii cu domeniul in care lucrezi acum, sau spune in ce domeniu te pricepi si vom cauta impreuna un loc de munca cu un salariu care sa iti sustina nevoile actuale.

 • Caut un loc de munca am 23 de ani, pasaport român, am lucrat in depozit, in agricultura, hamal incarcat si descarcat.

 • Gherghina spune:

  Bună ziua. Suntem un cuplu si am dori un loc de muncă într-un depozit.

 • Buna dimineața, caut de munca în fabrica Austria pentru un cuplu, cu cazare, sa nu fie necesar limba germana.

 • Alexandru spune:

  Salut, suntem un cuplu dorim angajare in orice domeniu. Acum in prezent lucram într-o fabrică auto din Cehia.

 • Buna seara suntem un cuplu in Germania si dorim un loc de munca in Austria in zona Graz.

 • Suntem un cuplu și căutăm de muncă, eu nu cunosc limba, soțul vorbește engleza mediu, are și permis categoria B. Am dori un loc de muncă cu cazare.
  Avem și 2 copii care dorim foarte mult să-i luăm cu noi dacă aveți ceva disponibil anunțați-ne va rog. Mulțumim mult.

 • Buna ziua mă interesează și pe mine un loc de muncă ca bucătar in zona Salzburg, momentan sunt in Romania, vă mulțumesc frumos, aștept răspuns pe email.

  • Avem pe postul de bucatar si ajutor bucatar cu plecare imediata in Austria. Ti-am dat mai multe detalii acum.

 • Bună ziua, suntem un cuplu și am avea și noi nevoie de un loc de munca în Austria la un depozit, la o fabrica sau un magazin cum este cel din articol. Nu cunoaștem limba germana, eu am permis de conducere și vorbesc engleza dar soția nu.

  • Elvis, permisul de conducere te ajuta, dar nu e necesar pentru locurile de munca pe care ti le-am trimis acum, pe email. Sa imi spui cum ti se par.

 • Bună ziua suntem un cuplu și dorim sa lucram în Austria vorbim engleza.

  • Ok, tocmai ti-am scris ce posturi avem disponibile acum.

 • Ionela Popa spune:

  Eu împreună cu prietenul meu căutăm de lucru în Austria hală / depozit de împachetat legume, noi cunoaștem limba germană și am mai lucrat în Austria. Poate ne puteți ajuta, mulțumim frumos!

 • Oana Stefanca spune:

  Sunt in Austria și îmi caut de lucru cu soțul meu. Un program normal la orice, el este în construcții. Ne dorim sa muncim. Așteptăm cu nerăbdare oferta dumneavoastră.

 • Suntem un cuplu și am vrea sa lucrăm în orice domeniu, eu am carnet și mașină vorbesc engleza și italiană, germană din păcate nu. Avem experiență în bucătărie, menaj, agricultură, animale și salubritate, sortare și reciclare deșeuri nealimentare. Acceptam orice domeniu.

 • Buna seara! Suntem 2 cupluri și ne-ar interesa un loc de muncă în Austria cu cazare, dacă ne puteți ajuta. Mulțumesc frumos!

 • Suntem un cuplu și am avea nevoie de un job în Salzburg, nu cunoaștem atât de bine limba germană, ne puteți ajuta vă rugăm?

 • M-ar intersa si pe mine un loc de munca pentru un cuplu in fabrica la impachetat. Nu stim limba dar suntem dispusi sa invatam in zona Neunkirchen Austria si imprejurimi. Am permis, ma pot deplasa.

 • Sava Gheorghe spune:

  Bună ziua, suntem un cuplu și cautam de munca in zona Baden-Baden, eu detin permis.

 • Suntem doi băieți tineri, unul cu permis de conducere cat. B, căutăm de lucru în Wels sau prin apropiere, suntem disponibili și la ore suplimentare, noi locuim în Wels, nu știm limba, dar ne descurcam cu engleza.

 • Boicu Stefan spune:

  Caut loc de munca pentru doua persoane în zona Linz, au mai lucrat în Austria cameriste la hotel si în Germania în fabrici, limba engleza nivel mediu.

 • Ion Sorin spune:

  Caut de lucru, cu limba germana nu prea ma descurc. Sunt sudor de meserie și am lucrat pe 3.5T Sprinter în Germania dar sunt deschis la orice fel de munca.

 • Lavinia Ramona spune:

  As cauta de munca in Graz pentru 2 baieti din Romania. Nu stiu germana. Au lucrat in Germania la abator iar acum ar vrea ceva in agricultura sau intr-o fabrica.

 • Buna seara, ma numesc Andreea am 28 de ani și as dori un loc pt cupluri dacă se poate la ambalat sortat, depozit. Noi suntem lângă Viena și suntem disponibili, menționez ca nu știu sa vorbesc limba dar înțeleg un pic, in schimb al meu stie să vorbeasca foarte bine.

 • Buna ziua locuiesc in Salzburg si ma intereseaza un loc de munca la ambalat sau etichetat inteleg 60% din ce mi se spune in germana.

 • Buna ziua suntem cuplu și căutăm loc de muncă în depozit in Austria, In depozit sau la ambalat dulciuri

 • Catalina spune:

  Caut loc de muncă în Graz. Femeie 28 ani știu să vorbesc italiana, germana înțeleg foarte puțin. Pot lucra după amiază de la ora 14 până la ora 21 cel tarziu.

 • Alexandru Daniel spune:

  Sunt in cautarea unui post de munca nu conteaza in ce domeniu. Ma aflu in Graz dar nu reusesc sa imi gasesc un post de munca cu limba germana nu prea ma descurc. Vorbesc francez, spaniolă. Aștept un raspuns din partea ta daca ma poti ajuta. Multumesc zi minunată.

 • Dumitru Catalin spune:

  Doresc un loc de munca la cules capsuni in Austria daca se poate, multumesc nr. tel.

 • Hirsovescu spune:

  Caut un loc de munca în orice domeniu și oriunde în Austria

 • Buna, suntem cuplu și am dori un loc de munca in fabrici sau altceva, nu vorbim germană și avem permis.

 • Salutare, suntem trei băieți care caută de lucru in Viena sau Innsbruck.

 • Enea Stefan spune:

  Doresc loc de munca sunt singur, nu am cunostinte limba germana, doar engleza foarte putin, lucrez ca montator tamplarie PVC in tara as dori si un post intr-o fabrica, nu neaparat pe domeniul de montator tamplarie.

 • Suntem cuplu si cautam de munca la fabrica dar am dori sa nu lucram la temperaturi joase.

 • sunt tamplar, montator mobila, caut loc munca Austria fara limba germana.

 • Doresc sa lucrez in fabrica am 23 de ani nu prea stiu germana sunt din Linz

 • Caut un loc de munca in zona Salzburg. Am permis de conducere si am cunostinte in domeniul constructiilor interior-exterior.

 • Mă interesează un loc de munca, sunt in Graz dar nu știu limba!

 • Doresc cu soția mea sa lucram împreună cel puțin cunosc germana și ar fi un avantaj pentru noi, deci doresc sa lucram în Austria…

 • Caut loc de munca in Austria cu cazare domeniu construcții sau in fabrica, vorbesc germana am lucrat in Austria la pădure si plantații de brazi 10 ani, doresc sa schimb locul de munca deoarece nu am angajare. Accept oferte numai cu norma întreaga.

 • Specializat in constructii cu experienta inclusiv ca sef echipa aproape 20 ani in Italia, caut loc de munca intre Innsbruck si Salzburg cu contract ferm pe timp indeterminat cu proba de lucru.

 • Moise Maria spune:

  Suntem 8 cupluri, vrem sa muncim în fabrică sau ferme, agricultură. Suntem persoane de încredere, muncitori, oameni cu familii, copii, dorim sa muncim pentru un viitor mai bun al familiilor noastre.

 • Ștefania Maria spune:

  Bună ziua caut un loc de munca în Wels ma poate ajuta cineva nu cunosc limba germana

 • Buna ziua suntem cuplu și căutăm loc de muncă în depozit in Austria, nu știm germana, urgent.

 • Nu de mult m-am mutat cu familia mea in Graz cu speranta ca fetita mea 1.5 jumate o sa aiba un viitor frumos. Eu si sotul meu avem experienta in comert dar acum noi acceptam orice loc de munca pentru ca numai acum incepem sa invatam limba. Va rog frumos daca stie cineva pentru noi sa ma anuntati prin email, multumesc.

 • Buna ziua! Suntem in prezent în Austria cu soțul și fetita de 8 ani. Ne-ar interesa și pe noi un loc de munca va rog. El știe puțin limba eu nu pt ca am venit recent aici

 • Buna ziua as fi interesat de un loc de muncă în Austria in fabrica sau ferma suntem cuplu se poate să-mi lăsați un răspuns va doresc o zi plăcută

 • Bună, aș fi interesată pentru domeniul agriculturii!

 • Buna ziua as vrea un loc de muncă ma pricep foarte bine în construcții

 • Buna ziua… un loc de munca pt cuplu (soț si soție)

 • Nicoleta spune:

  Eu ma aflu în prezent în Austria impreuna cu fiica mea de 26 de ani cu ginerele meu si cu fiica-mea de 16 ani. Cautam urgent de munca in agricultura. Daca aveti de munca pentru noi în agricultura cu cazarea gratis va rog contactati-ma.

  • Buna as dori si eu un post de lucru unde nu se cere germana.

 • Mă numesc Renata, eu și 2 unchi de ai mei suntem în România și ne-am dori sa lucrăm in Austria la vreo fabrică. Vă rog dacă puteți să ne ajutați.

 • Dionisie spune:

  Buna! Ceva locuri de munca in abatoare? Am experiențe de 9 ani, vorbesc limba engleză.

 • Verginica spune:

  Ma numesc Verginica, locuiesc de putin timp in Linz, nu cunosc limba germana, doar romana si ceva spaniolă, am lucrat in Romania într-o fabrică de cablaje auto 2 ani si ceva, aș dori un loc de munca in Linz daca aveti ceva disponibil va rog sa ma contactati.

 • Bună ziua, eu și soțul meu cautam de lucru în Austria Graz, suntem aici de 2 săptămâni. Avem toate actele, și cont bancar. Nu știm sa vorbim nemțește dar înțelegem foarte puțin.

 • Caut un loc de muncă pentru mine si copilul meu, care are 29 de ani, nu știe limba germană, a lucrat în Londra în construcții, alarme pentru incendii…
  Eu știu germană, am 6 ani de Austria, dar acum vrem sa lucram undeva impreuna.
  Poate ma puteți ajuta cumva, va rog!

 • Buna ziua, as dori un loc de munca in Graz, nu cunosc limba, caut de 7 luni un job dar nu reusesc. M-ar interesa mai mult vanzatoare la magazine romanesti pt ca am experienta in asa ceva. Dar si in curatenie sau ambalare produse.

 • Caut un loc de muncă locuiesc deja in Austria, în orașul Linz.

 • Bună seara suntem un cuplu care suntem noi veniți în Viena împreună cu un verișor la un loc de muncă nu cunoaștem limba germană am vrea un loc de muncă mai bun

 • Buna ziua! Numele meu este adrian, sunt in Graz din octombrie si caut un loc de munca, cunosc limba engleza la perfectie si invat lb germana. Astept un raspuns cat mai repede.

 • Buna ziua caut urgent de munca pentru tata, are 59 de ani dar se descurca in munca, locuiește în Graz, a mai lucrat aici la pus rigips câteva săptămâni că aceia nu aveau nevoie de prea multi oameni, a mai lucrat și în bucătărie la spălat vase dar tot așa doar o perioada scurta find doar înlocuitor; el a lucrat in Romania la Continental are diploma de lăcătuș mecanic, nu conoaste limba germana. Decât foarte puțin. Și caută de munca oriunde in Austria, de preferabil cu cazare. Mulțumesc! (Are card de sănătate are și card bancar)

  • Oana Stefanca spune:

   Buna ziua, as fi interesat de un loc de muncă în Austria in fabrica sau ferma suntem cuplu. Se poate să-mi lăsați un răspuns? Vă doresc o zi plăcută. Noi suntem deja aici în Austria.

 • Buna ziua, Sunt in Graz și as dori o oferta de lucru, astept asadar oferta de locuri de munca urgent va rog frumos.

 • Buna ziua, caut si eu loc de munca în Salzburg.

 • Buna ziua. Sunt in Viena si as dori un loc de munca.

 • Anamaria spune:

  Buna seara, ma numesc Anamaria am 22 de ani, locuiesc in Austria, in Mattersburg, am lucrat intr-o bucătărie dar s-au inchis acum si as vrea un loc de munca, ma descurc cu limba germană, astept raspuns.

 • Iancu Dragoș spune:

  Bună ziua… aș dori și eu un loc de munca in austria la curățenie dacă se poate sau în depozit cu cazare.

 • Geta Bot spune:

  Buna seara, ma numesc Ricardo. Sunt in Viena am 19 ani si as dori o oferta de lucru. Va multumesc frumos, si astept raspunsul dmv.

 • Gina Ionela spune:

  Buna ziua. Urgent vreau de munca ptr mine, copilul meu și nora in Austria. Momentan eu sunt in Italia iar ei în UK și nu muncim.

 • Emilian Dumitru spune:

  Cuplu dorim angajare în Austria să lucram impreuna în domeniul hotelier, pensiuni sau îngrijire case. Posedam ambii și permis de conducere.

  • Cristinel spune:

   Suntem un cuplu și cautam loc de munca in Austria, nu vorbim limba germana și ne-am dori un loc de munca pe termen lung.

 • Maria-Carmen spune:

  Mă numesc Carmen, am 20 de ani, sunt din Graz, cu limba nu mă descurc.

 • Ghiorghiu spune:

  Bună! Suntem un cuplu în căutarea unui loc de munca de lunga durata. Putem începe imediat. Mulțumesc!

 • Sunt in cautarea unui loc de munca in fabrica, depozit, domeniul hotelier sau curatenie. Nu vorbesc germana decat putin, dar mai mult inteleg germana. Locuiesc in Austria. Sunt serioasa si pretind seriozitate!

 • Locuiesc in Austria zona Oberwart. Am 41 de ani si ofer seriozitate.

 • Alexandru spune:

  Mă numesc Alexandru locuiesc în Viena am meldetzet, e-card, card bancar, drept de ședere, am lucrat ca sezonier la seră acum s-a terminat sezonul și aș dori să lucrez într-o fabrică sau depozit. Menționez că mă pricep la sudură instalații sanitare și puțină electricitate. Nu cunosc limba germană.

 • As dori sa lucrez la o ferma de cai dacă aveți în Austria nr de telefon.

 • Ioniță spune:

  Caut un loc de munca în Austria în Linz, depozit, fabrica, curatenie, mentionez ca nu stiu germana.

 • Bună!
  Suntem un cuplu și ne interesează un loc de muncă în Austria, de preferat în fabrică sau depozit. Mulțumesc!

 • Bună seara, sunt în Viena, as avea nevoie de un loc de munca în domeniul hotelier sau într-o fabrica, nu cunosc limba germana, am experienta ca și camerista și am lucrat în fabrica de confecții textile sau ambalat și etichetat, mulțumesc

 • As dori sa lucrez in Austria. Nu cunosc limba germana. Am lucrat in constructii in spania 8 ani in rigips. Dar si pe motostivuitor, calificarea este obținută în spania. Multumesc

 • Buna ziua, locuri de munca pt un cuplu cu germana la nivel conversational?

 • Suntem un cuplu si cautam de munca in Graz. Incepand cu 1 noiembrie.

 • Suntem un cuplu si cautam de lucru in Austria in fabrica sau depozit, avem masina personala, vorbim germana nivel a2. Avem toate actele in Austria (Meldezettel, cont bancar, dreptul de sedere).

 • As dori un loc de munca în construcții momentan sunt în salzburg 5020.

 • Buna,
  De meserie sunt inginer civil, pot lucra in acest domeniu cat si pe partea de logistica, aprovizionare, suport tehnic.
  Engleza stiu la un nivel conversational bun, iar germana la nivel de beginner.
  M-ar interesa in special o colaborare cu companiile de apa. Daca aveti alte propuneri va rog sa imi comunicati.

 • Caut in ceva fabrică de impachetat de sortat. Orice în fabrici sau depozit.

 • Suntem un cuplu si cautam de lucru in Austria in fabrica sau depozit, avem masina personala, vorbim germana nivel a2. Avem toate actele in Austria (Meldezettel, cont bancar, dreptul de sedere). Suntem disponibilli din orice moment.

  • Bună și noi cautam de lucru ca și cuplu pentru Austria în gastronomie la pensiuni. O sa gasim ceva de lucru?

 • Bună ziua. As dori un loc de munca în Austria ca montator mobila orice tip, șofer sau orice alt mediu de lucru. Nu știu limba germana..

 • Bună ziuă caut de munca in Graz, nu suntem calificați am putea să lucrăm în orice domeniu vă rog să îmi trimiteți un raspuns prin email.

 • Va salut !
  Sunt in cautarea unui loc de munca in Austria. Mentionez ca am o experienta de peste 6 ani in industria automotive ca si manager in ariile de asamblare. De asemenea am cunostinte extinse in ceea ce priveste aprovizionarea si managementul calitatii.

  Sunt dispus sa lucrez in zone de productie, logistica, etc. Momentan sunt in Romania, dar ma pot reloca foarte rapid in Austria, detin permis de conducere, masina personala, vorbesc Engleza fluent si germana la nivel de incepator spre B1.
  Astept cu nerabdare feedback-ul dvs!

 • Sunt Maria, vorbesc limba germana si am nevoie de un loc de munca in Austria, cat mai curand. Stau in Arad. Multumesc!

 • Paul Alex spune:

  Bună ziua!
  Sunt de 2 săptămâni în Graz, și am nevoie de un loc de muncă!
  Multumesc anticipat!

 • Suntem un cuplu si cautam de lucru in Austria in Salzburg daca ne-ai putea ajuta cu niste oferte va las un nr de telefon si cand puteti sa ma contactați.

 • Buna suntem doua cupluri avem nevoie urgent de munca suntem in Austria Graz, va putem contacta?

 • Buna as dori un loc de munca in Salzburg in fabrica, curierat sau finisaje interioare.

 • Alexandra spune:

  Urgent, eu si sotul meu dorim sa ne angajam cat mai repede in Austria. Madalina.

 • Alexandra spune:

  Buna seara, suntem sot si sotie, ne-ar interesa un loc de munca, suntem din Bucuresti. Putem pleca oricand, vrem sa ne angajam cat mai repede. Am mai lucrat in Austria, doar eu am cont bancar.

 • M-ar interesa un loc de munca in Austria, eu lucrez la un supermarket ca si casier. Nu cunosc limba germană.

 • Anamaria spune:

  Bună ziua! Mă numesc Anamaria și m-ar interesa și pe mine un loc de muncă. Sunt doar de câteva luni aici și nu știu limba. Locuiesc în Luftenberg în apropiere de Linz.

 • Paraschiva spune:

  Bună ziua ma interesează și pe mine un loc de munca dar în Viena aici lucrează soțul

 • Buna ziua numele meu este Andreea si sunt în Austria graz ma interesează un loc de munca în ori ce domeniu mar interesa foarte urgent numărul meu de tel +43 660 8053388 mulțumesc

 • Ioan Pesteleu spune:

  Caut un loc de munca austria fabrica sau depozit sau construcții

 • Caut loc de munca Austria fabrica sau depozit; am mai lucrat la pădure 4 ani.

 • Buna ma numesc Ioan, am 31 de ani, ca meserie sunt bucatar stiu sa fac si pizza. Am 11 ani de experienta in domeniul bucătăriei, stiu limba engleza, italiana, si putin germana. Sunt in Austria, in Viena.

 • Sunt in Viena am închiriat o garsoniera. Am Meldezettel și cont bancar. Nu am antecedente, cazier curat (am lucrat ca ofițer).
  Caut un loc de muncă în fabrică, am calificare Reglor-Montator, mecanic electrotehnic. Am lucrat și m-am recalificat in fiecare fabrica diferită voi enumera câteva (CONTITECH Timișoara, Continental Timișoara, BARUM Timișoara). Am ocupat poziția de mecanic întreținere la Faurecia componenete asamblare in Cehia, asamblare tevi eșapament Audi, Mercedes, Volvo și la Panasonic asamblare tv Cehia.

 • Florentina spune:

  Suntem 3 persoane 1 barbat si doua femei in cautarea unui loc de munca la depozite, fabrici sau altceva.

 • Alexandra spune:

  Dorim un job curatenie, ingrijire gradina sau fabrica, depozit. Suntem in Bucuresti acum.

 • Buna ziua, suntem cuplu si am dori un loc de munca in Austria in fabrica. Unde este disponibil, cunoastem limba germana.

 • Ghiorghita spune:

  Caut un loc munca în Austria în Graz depozit, fabrica, mentionez ca nu stiu germana.

 • Suntem cuplu cu 1 copil, am vrea sa ne stabilim in Austria. Asteptam detaliile dvs. Multumesc frumos

 • Bună ziua! Mă numesc Mihai și caut un loc de muncă în Austria fabrică, depozit.

 • sebastian spune:

  Ma numesc Sebastian sunt din orasul Stadtschlaining si caut loc de munca, nu cunosc limba germana deoarece astazi doar ce am ajuns din Italia.

  Sunt un tata cu 2 copii si as avea nevoie de un loc de munca, am lucrat in Italia in 3 locuri, 7 luni in constructii, 10 luni la un abator de porci, si aproape 2 ani intr-o fabrica de piese de camioane (am lucrat si pe macaraua). Va multumesc anticipat deoarece momentan am numarul italian vi-l las aici, daca puteti contactati-ma prin Whatsapp.

  • V-am lasat 1 raspuns.
   Daca aveti intrebari, va rog sa reveniti aici.

   • Buna ziua suntem interesanti de acest loc de munca in Graz la depozitul de fructe si legume ori fabrica, suntem citeva persoane si vrem sa lucram cu acordul dumneavoastra sa ne dati un raspuns; noi suntem momentat in Cehia.

   • Cautam de munca suntem 2 persoane si locuim in Graz Austria

   • Ionuț spune:

    Si noi suntem un cuplu si noi suntem în Romania in Bihor dacă aveți ceva și pentru noi

   • Bună! Caut de muncă în Austria la brutarie, depozit de legume-fructe.

 • Buna ziua, caut si eu un loc de munca in Graz dar nu prea stiu germana.

 • Madalina spune:

  Eu si sotul meu am lucrat la o pensiune in Oberrohrbach, practic o administram, aproape 7 luni de zile. Nu stim limba germana. Am dori sa ne intoarcem din nou in Austria oricand.

  • Mădălina spune:

   Nu sunteți deloc seriosi,nici nu răspundeți la mesaje…

 • Buna ziua! Caut un loc de munca în Viena sau Austria fabrica sau curațenie se poate si depozit, daca e posibil si cazare.

 • As dori un loc de munca, de preferat la ferme de cai, pe lângă Viena, St. Polten. Am lucrat în domeniu 5 ani in Germania.

 • Sunt un baiat in Linz si caut loc de munca in Austria. Nu cunosc limba și dacă este de lucru cu cazare vreau sa o aduc și pe nevasta mea.

 • Buna ziua as dori și eu un loc de munca în Austria în agricultura cu cazare inclusa dacă aveti nevoie momentan. Lucrez în Polonia.

  • Buna ziua as dori un loc de munca în austria cu cazare inclusa momentan lucrez în Polonia

 • As dori un loc de munca in Viena sau imprejurimi. Nu vorbesc germana si aici am locuinta, dar daca este nevoie ma mut in alt oras. Daca mi se ofera cazare. As dori in fabrica, ferma sau constructii.

 • Buna ziua sunt interesata pentru un loc de munca pentru mine si sotul meu in Austria

 • Florentina spune:

  Sunt interesata de un loc de munca pentru cuplu. Mulțumesc

 • Rucsanda nicoleta spune:

  Caut un loc de munca in fabrica suntem doua persoane care locuim in Austria undeva in apropiere de Viena, daca se poate.

 • Margareta spune:

  Bună ziua as fi interesată de un loc de muncă pentru cuplu.

 • gheorghe spune:

  Is în Viena vorbesc puțin limba caut un loc de muncă agricultura construcții

 • Caut si eu un loc de munca in Graz la curatenie

 • As fi interesata de un loc de munca in Austria. Momentan sunt in Viena.

  Sunt disponibila pentru a lucra in agricultura , camerista, curatenie, depozite. Daca este posibil si cu chirie inclusa deoarece acum sunt la niste prieteni pana imi gasesc un loc de munca. Inteleg putin germana. Multumesc.

 • Șandru spune:

  Buna sunt îngrijitoare și aș dori în Graz in cuplu ceva, va rog.

 • Buna ziua, ma puteti ajuta si pe mine cu un loc de munca oriunde este nevoie?

  • Buna sunt Adelina. Sunt in Austria la 10 km de Graz. Acum lucrez in agricultura mai precis la salata. As vrea un loc de munca tot in domeniul agriculturii. Aștept sa ma contactati

   • Caut de munca muncitor necalificat, nu știu limba.

 • Ghiță spune:

  As dori un loc de muncă în Graz sau apropiere in ceva fabrici sau abator de pui, am lucrat 5 ani in abator de pui, menționez ca vreau si cazare.

 • Mă numesc Mihaela și caut de munca la curățenie sau ceva in fabrica, nu stiu germana.

 • Dumitrita spune:

  Mă numesc Dumitrita, caut un loc de muncă la curățenie (camerista) sau ajutor la bucătărie. Locuiesc deja in Austria, in orașul Liezen.

 • Tangerica spune:

  Buna ziua, da vreau sa lucrez in Grazz. In prezent sunt infirmiera, dar am lucrat in fabrica, domeniul pompe de masini Volkswagen.

  • Bună ziua sunt în Germania și vreau sa vin în Austria și sunt în căutarea unui loc de munca. Vorbesc engleza, puțin de tot germana, și am mașina personala.

  • Bună ma numesc Andrei și sunt interesat de anunțul cu depozitul de dulciuri, aș dori să aflu și unde se afla mai exact.

 • Maria Mihaela spune:

  Caut un loc de munca in fabrica sau depozit in Austria. Nu stiu limba germana dar vorbesc engleza. Daca mai este de actualitate si aveti nevoie de mine contactati-ma pe adresa de e-mail. V-am trimis mesaj.

 • Ghiorghita spune:

  Buna ziua as vrea un loc de munca în Graz ca muncitor ambalator, etichetat în fabrica. Suntem doua persoane si locuim în Timisoara.

 • Pe mine m-ar interesa un loc de munca unde se accepta și cuplu.

 • Doresc un loc de munca la cules capsuni in Austria daca se poate, multumesc nr. tel.

 • Buna ziua as dori de munca in domeniul Hotelier, locuiesc in Salzburg.

 • Vladeanu Raluca spune:

  Buna ziua as vrea un loc de munca in Graz suntem 2 persoane și locuim aici.

 • Bună ziua aș vrea un loc de muncă în Graz sunt de 2 ani aicea, nu prea știu Germană. Vă mulțumesc.

  • Am trimis raspuns.

   Daca aveti intrebari, va rog sa imi spuneti aici.

   • Numele meu este Andreea, sunt în Austria lângă Graz 20 km si caut un loc de munca urgent dacă se poate. Germana ma descurc sa vb foarte putin, mai mult înțeleg.

    • Numele meu este Ioana, as dori un loc de munca în Graz în fabrici. Nu știu limba dar sunt dispusa sa invat.

   • Buna as vrea un loc de munca in Austria in Graz

   • Buna.doresc un loc de munca în Danimarca la ferma am experienÅ£ dea lucra cu animalile as dori cît mai rapid 060217715

   • Cristian spune:

    Suntem un cuplu cautam de lucru în Austria, eu vorbesc limba germana conversațional, iar nevasta înțelege dar vorbește puțin limba germana.

   • As dori un loc de munca, nu cunosc limba sunt in Austria acum in zona Bruck an der Leitha cu mașina personală.

   • Numele meu este Marian, am 33 de ani impreuna cu sotia mea cautam un loc de munca cu cazare, suntem din Bucuresti, eu detin si permis de conducere categoria B, am dori sa stim ce joburi ati avea pentru noi doi, respectiv inca o persoana fratele meu, care si el de asemenea detine permis de conducere categoria B. Am fi interesati de anuntul care face referire la magazinul cu specific romanesc sau fabrica de ciocolata.

   • Buna ziua, sunt in Austria, la 45 de km de Graz, caut de lucru urgent pentru soțul meu, are permis categoria B cat si atestat pentru stivuitor, intelege putin germană!

   • Bună ziua aș dori un loc de munca în depozit, sau agricultura… Multumesc.

   • Ionut Marian spune:

    Aș dori un loc de munca în Graz, sunt de 9 luni aici, germana mă descurc să vorbesc foarte puțin.

   • Suntem 3 persone în Salzburg si vrem sa lucram în producție, avem masina dar nu cunoaștem limba germana decat unul dintre noi vorbeste engleza. Nu vrem cazare.

   • Ion Sorin spune:

    Am 20 de ani ca sudor am lucrat și mecanic auto și 1 an ca șofer pe Germania. Pe 3.5T duceam mobila în Austria, Elveția și zona Baden Wurttemberg Germania.

   • Doresc sa-mi gasesc un loc de munca in Austria (sunt aici de cateva zile) vorbesc si germana conversațional.

   • Ramona Daniela spune:

    Suntem un cuplu de 40, respectiv 38 de ani și cautam de munca în Austria unde putem munci împreună. Știu limba germana conversațional și soțul înțelege puțin. Ne-am bucura pentru un răspuns, mai multe oferte și informațiile necesare.

  • Bună! Nu am înțeles unde as putea lasă comentariu și de aceea am scris aici… As dori și eu un loc de munca in Austria pt băiatul meu de 21 de ani, nu a mai lucrat dar vrea sa facă ceva pt viitorul lui… în România nu se poate. Un loc de munca ce nu necesita limba momentan pana o învață și unde se oferă cazare. Mulțumesc frumos.

  • Catinean spune:

   Sunt Niculina 44 ani. As fi interesata de un post, nu cunosc limba dar sunt interesata sa o învăț.

   • Bună dimineața sunt Elena sunt interesată de un loc de muncă… într-un depozit sau fabrică nu vorbesc limba germană și nu dețin permis de conducere. Sunt în Austria Graz.

  • Am lucrat ca Pflegerin si doresc sa lucrez intr-o fabrica la Graz cu cazare si transport gratuit. Doresc sa incep de luni 23.05.2022

 • >