Locuri de Munca Germania 2024. Cele Mai Mari Salarii de Aici

Germania este una dintre tari cu cele mai mari salarii din Europa. Sunt disponibile sute de locuri de munca in Germania 2024 pentru femei si barbati, in diverse domenii.

Mana de lucru este rasplatita pe masura. Poti gasi locuri de munca in Germania in agricultura, in depozite sau in constructii pentru necalificati.

Se cauta insa si medici, soferi profesionisti sau instalatori in Germania. Sau orice altceva…

Locuri de munca in agricultura

Pentru persoane necalificate munca in agricultura in Germania reprezinta o alegere buna la inceput de drum.

In acest sens se cauta muncitori sezonieri care sa ajute in culegerea capsunilor.

Se realizeaza un contract pe o perioada de 3 luni iar salariul este de 9,5 euro pe ora. Se poate pleca si in cupluri si se accepta orice varsta.

Nu trebuie cunoscuta limba iar firma din Germania ofera contract direct.

Tot fara intermediari poti lucra in apropiere de Berlin in cadrul unui loc de munca in agricultura.Este vorba despre culesul sparanghelului pe o perioada de 3 luni.

In cadrul acestui post se accepta barbatii cu varsta maxima 50 de ani. Salariul ajunge pana la 2000 euro dar nu include cazarea si masa.

Se asigura insa contract fara comision si ingrijiri medicale gratuite.

Daca iti doresti sa culegi legume si fructe de sezon poti aplica la un loc de munca in agricultura in Germania. Salariul net este de 8 euro pe ora.

Se lucreaza in sere si hale cu contract intre 3 si 6 luni. Pregatirea dureaza 2 zile si este gratuita.

Locuri de munca fara comision

In 2024 poti pleca in Germania fara comision platit la diverse agentii de plasare a fortei de munca.

De exemplu in cazul in care cunosti limba germana la nivel conversational te poti angaja ca ajutor de bucatar sau ca ospatar intr-un restaurant din Germania.

La acest loc de munca ai numeroase avantaje deoarece primesti cazare si masa gratuit, contract si asigurare pe perioada determinata.

In functie de preferinte si disponibilitate se poate pleca si in cuplu.

Locuiesti in Romania dar vrei sa lucrezi in strainatate?

Aplica la un loc de munca fara comision in domeniul constructiilor. O firma din Germania are nevoie de tamplari , zugravi, instalatori si electricieni iar remuneratia este 12 euro si bonus 20 euro ca diurna.

Acesta este un loc de munca in Germania pe perioada lunga in care se asigura concediu legal conform contractului si cazare gratuia cu bucatarie.

In cadrul unui azil de batrani se angajeaza infirmieri pe perioada nedeterminata. Se ofera gratuit cazare, concediu de sarbatori si uniforma.

Acest loc de munca fara comisioane se afla in Germania si include un salariu de 2000 de euro. Postul implica ingrijirea batranilor in cadrul unui azil din Germania.

Locuri de munca necalificati

Se cauta urgent personal care sa lucreze in pensiuni si hoteluri in Germania 2024. Nu se cere calificare si trebuie sa stii limba germana doar ca incepator.

Ospatarii primesc un salariu de 1900 de euro iar bucatarii incepatori iau 2000 euro brut pe luna.

In cadrul aceluiasi loc de munca in Germania o camerista incaseaza 1880 de euro. Se plateste doar cazarea iar aceasta costa 130 de euro cu toate utilitatile incluse.

Ca sa lucrezi in abator la prelucrarea si etichetarea carnii nu trebuie sa ai experienta, ci doar disponibilitatea de a munci in picioare intre 8 si 10 ore pe zi.

Un contract de munca fara comision in Germania in acest domeniu iti va aduce un salariu intre 1500-1600 euro. Din salariu se scade doar cazarea in valoare 350 de euro pe luna.

La abatoarele de carne din Germania in 2024 nu exista nevoia unei calificari ci doar disponibilitatea de a munci in doua schimburi.

In cadrul unei fabrici de biscuiti in Germania se ofera locuri de munca pentru necalificati in 2024 in apropiere de Nurenberg.

Poti veni impreuna cu familia, iar daca ai copii acestia pot obtine alocatie in Germania.

Pachetul salarial include 1500 de euro pe luna si se munceste 8 ore pe zi . Se accepta doar persoane cu varsta maxima 60 de ani.

Locuri de munca cupluri fara a cunoaste limba

Cea mai mare teama a angajatilor romani atunci cand vor sa emigreze in Germania 2024 pentru un loc de munca este limba.

Dar in depozite si fabrici pot fi angajate de exemplu cupluri fara cerinta obligatorie de a cunoaste limba.

Este si cazul unei fabrici care produce ceaiuri si care caute cupluri interesate de un loc de munca in Germania 2024.

Cazarea se ofera de catre angajator si salariul net este de 1800 euro. Se prelucreaza ceaiuri intr-o fabrica din Berlin.

De asemenea exista locuri de munca pentru cupluri disponibile in Germania in cadrul unei companii care produce alune si fistic.

Nu se cere experienta si se sorteaza produsele, dupa care se ambaleaza si se eticheteaza.

Weeekend-ul este liber si salariul lunar poate ajunge la 2500 euro brut. Transportul dar si cazarea sunt incluse in salariu.

In acelasi timp 2 firme din Germania ofera locuri de munca pentru cupluri fara obligatia de a cunoaste limba.

La prima firma se lucreaza la un depozit de haine unde trebuie ambalate si sortate articole vestimentare. Se primeste un salariu de 2200 euro.

De asemenea se ofera locuri de munca pentru cupluri in Germania la o fabrica de ciocolata.

Este un loc de munca unde nu trebuie sa cunosti limba iar pachetul salarial in care se include cazarea este de 2000 de euro.

Poti lucra legal in Germania singur sau cu familia in 2024. Nu trebuie sa platesti intermediari pentru ca toate aceste locuri de munca prezentate sunt fara comision.

Mai mult decat atat nu este nevoie ca sa cunosti limba germana pentru a primi un salariu de 2000 de euro.

Vrei sa lucrezi ca si necalificat intr-un depozit sau in agricultura? Sau ai o calificare care iti permite sa lucrezi in constructii sau in domeniul medical?

Lasa-ne o descriere si mai multe detalii despre tine pentru a putea sa iti gasim cele mai potrivite locuri de munca fara comision, in functie de abilitatile tale.

20 comentarii

 1. Bună seara, mă interesează loc de munca în domeniul hotelier dacă aveți pentru cupluri, curățenie, sau orice aveți pentru cupluri cu cazarea inclusa.

  • Suntem cuplu și ne interesează un loc de munca în fabrica. Cu cazare și transport din România si retragere din primul salar. Urgent pe luna lui Decembrie. Cu începere imediat. Vă rugăm frumos sa ma contactați.

 2. Numele meu este Catalina, am 60 de ani, am lucrat în Budapesta 15 ani în domeniu hotelier. În 2020 odată cu venirea crizei sanitare neavând musafiri m-am intors in România și momentan nu am servici. Aș dori un loc de muncă în Austria sau Germania. Am lucrat 4 ani ca și camerista și 11 ani ca recepționer. Nu vorbesc germana, vorbesc engleză și maghiară. M-aș bucura să lucrez într-o fabrică de biscuiți, ciocolată, depozit de haine etc. Aș dori și cazare inclusă. Vă mulțumesc anticipat!

 3. Caut loc de munca in Germania, fara cunostinte limba germana, impreuna cu o buna prietena, la una din fabricile de ceaiuri, de ciocolata sau fabrica de alune si fistic. Mentionez ca am 54 de ani si doresc seriozitate.

  • Seriozitatea ne caracterizeaza. Ti-am raspuns cu ofertele pe care le consider cele mai potrivite in situatia data. Sa imi spui cum ti se par.

 4. Sunt in Germania, oraș Coburg doresc un loc de munca serios intr-un depozit sau fabrica. Doresc seriozitate. Mulțumesc anticipat.

 5. Am 50 de ani, am lucrat in Italia 18 ani prin fabrici sector metal mecanica, caut tot fabrici.. Pot fi si in schimburi, locuri de munca unde se ofera cazare inclusa.

 6. Sunt specializat in constructii dulgherie, zidarie, tencuieli, finisari interioare lucrari in piatra, placari, pardoseli si ziduri si constructii metalice.
  Sunt interesat de loc de munca unde nu este obligatoriu certificatul verde.
  Am experienta din 2002 pe santierele Italiei inclusiv ca sef echipa.
  Nu vorbesc germana, am doar putine notiuni dar invat repede, vorbesc insa engleza destul de bine…

 7. Buna ziua suntem un cuplu si avem nevoie de munca nu in comp dar la o fabrica
  Noi la moment sunt in germaniea dar tot o data avem nevoie si de cazare

 8. Mi-aș dori un loc de munca în zona Hanovra. Un depozit, fabrică abator puteți sa mă contactați la numărul de telefon.

 9. Buna, ma numesc Sorin, am 57 de ani, locuiesc in mun. Brad jud. Hunedoara, sunt interesat de un loc de munca in Germania, am lucrat in Romania electromecanic, lacatus mecanic, sudor, sofer, mecanica fina sau in agricultura unde ar fi un post pentru varsta mea cu plecare cat mai rapida.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *