Locuri de Munca Danemarca 2024. In Fabrici Ferme Depozite

Romanii din Danemarca se bucura de cele mai mari salarii fata de emigrantii din alte tari europene.

In prezent sunt mai multe locuri de munca in Danemarca disponibile in depozite, in ferme sau in fabrici si in constructii.

Ca si in alte tari europene exista o reala problema cu cazarea. De aceea atunci cand te hotarasti sa vii cel mai bine e sa gasesti un loc de munca in Danemarca cu cazare gratuita.

O alta problema specifica acestei tari este clima destul de rece pe timpul sezonului de vara.

Costurile de viata sunt mai mari decat in Romania, dar si salariile sunt pe masura.

Poti gasi cu usurinta locuri de munca pentru necalificati, insa se angajeaza si personal calificat in orice oras din Danemarca.

Locuri de munca pentru curatenie

O firma din capitala Danemarcei cauta persoane care sa lucreze in domeniul curateniei. Locul de munca consta in a sterge si curata praful.

Salariul este echivalent a 2000 euro pe luna. Se poate pleca si in cuplu.

Nu este necesara perioada de proba dar trebuie sa cunoasteti cel putin la nivel conversational limba engleza.

Nu este un loc de munca sezonier deoarece se incheie contract de munca pe perioda lunga.

In cazul in care vrei un loc de munca in depozit platit cu 1950 de euro atunci te poti angaja ca muncitor necalificat in Danemarca.

Avantajul este ca se asigura cazarea si transportul la locul de munca.

Beneficiezi de contract si se angajeaza cupluri interesate sa munceasca in cadrul unui depozit cu fructe. Cerinta: nu trebuie sa aveti probleme medicale.

Tot in agricultura se ofera locuri de munca in Danemarca 2024 la cules de afine si zmeura.

Este asadar un contract sezonier si pe langa salariu se plateste o prima de 100 euro de catre angajatorul danez pentru cheltuielile personale in fiecare saptamana.

Se cauta 50 de angajati pe o perioada de 3 luni in cadrul unui loc de munca in Danemarca.

Se lucreaza 6 zile pe saptamana la o companie care produce afine.

Daca ai mai lucrat in agricultura la cules de capsuni sau afine atunci esti candidatul ideal. Salariul este de 1,5 euro pe kilogram.

Alt loc de munca bine platit in Danemarca prevede sa lucrezi la o fabrica de lapte unde se ambaleaza si eticheteaza cutiile.

Acelasi angajator cauta soferi in Danemarca pentru distribuirea produselor lactate. Totul este inclus, puteti veni cu familia iar salariul este 2500 de euro pe luna.

Personalul calificat si necalificat in constructii beneficiaza de multe locuri de munca in Danemarca 2024.

In orice caz este necesara minima experienta in constructii deoarece se face contract cu angajatorul danez si se sustine proba de lucru.

Esti pentru prima oara in Danemarca? Daca ai carnet de sofer categoria B atunci poti aplica la un loc de munca unde salariul este de 2100 de euro.

Este vorba de o fabrica de dulciuri din Aarhus la care cazarea nu se deconteaza din salariu, iar postul de sofer implica transportul produselor pe teritoriul orasului.

In orice tara din Europa se cauta electricieni cu experienta.

In orasul Aarhus sunt disponibile 20 astfel de locuri de munca in 2024. Se formeaza echipe de cate 4 persoane care trebuie sa schimbe cablurile de alimentare si antenele unor retele.

Salariul unui electrician in Danemarca in cadrul acestui loc de munca este de 25 de euro pe ora. Asigurarea medicala este platita de angajator, care ofera de asemenea concediu platit si cazare.

Trebuie sa aveti 3 ani de vechime si obligatoriu diploma de electrician in Romania. De asemenea trebuie sa stiti ca se lucreaza la inaltime.

Sunt mai multe locuri de munca in Danemarca la ferme de animale in 2024. In cadrul acestora se cauta persoane obisnuite cu munca in agricultura.

Se ofera cazare direct la ferma unde exista mai multe apartamente de locuit cu bucatarie la comun. Salariul este cuprins intre 1500 si 2000 de euro.

De asemenea la o ferma de vaci din Danemarca exista locuri de munca disponibile pe o perioada de 12 luni.

Ca si atributii trebuie sa faceti curatenie si sa oferiti mancare animalelor dupa un program bine stabilit de catre fermier.

Acest loc de munca presupune sa fii invatat cu efortul sustinut deoarece se lucreaza 5 zile pe saptamana, iar salariul este 1900 euro.

Vrei sa pleci urgent la munca in Danemarca cu contract incheiat pe o perioada de 12 luni?

In plus la acest job nu se cere experienta si nu trebuie sa cunosti in prealabil o limba straina.

Locul acesta de munca presupune distribuirea de ziare si pliante in Danemarca. Se plateste cu 1400 de euro pe luna si nu exista limita de varsta.

Poti pleca in Danemarca sa muncesti cu contract legal si in cadrul unui depozit cu imbracaminte si incaltaminte.

Practic, in depozit se sorteaza si se ambaleaza haine timp de 8 ore pe zi. Cazarea fiind inclusa, salariul este de 2000 euro.

Daca esti o persoana necalificata si cauti un loc de munca pe o perioada de 6 luni atunci te poti angaja ca femeie de serviciu intr-o tabara pentru copii.

Trebuie curatate si spalate ferestrele si alte spatii din cadrul camerelor de cazare.

Sunt 10 camere in cadrul taberei care necesita o femeie de serviciu cu spirit practic. Salariul pentru acest post este de 1050 euro.

Este disponibil un loc de munca pentru 4 instalatori in Danemarca. Salariul platit este 24 de euro pe ora, iar zilele libere sunt respectate si platite conform legislatiei.

Dupa cum poti observa sunt multe locuri de munca in Danemarca in 2024. Se recruteaza pe termen lung sau scurt muncitori in constructii, in fabrici si depozite.

In cazul in care esti o persoana obisnuita sa lucrezi eficient atunci va fi foarte usor sa obtii un loc de munca bine platit in Danemarca.

Daca nu ai gasit nimic pana acum, atunci lasa un comentariu si vom incerca sa gasim un loc de munca potrivit pentru tine in Danemarca 2024.

Explica-ne cat mai detaliat situatia ta astfel incat sa te putem ajuta cu un raspuns cat mai bun.

170 comentarii

 1. Suntem cuplu ne interesează la curatenie am mai lucrat in Romania soțul are permis și știe un pic engleza, se descurca. Va rog frumos daca aveți un post.

 2. Suntem 2 băieți, ne-ar interesa și pe noi 2 posturi de munca in Danemarca deținem permis categoria B, avem acte de Danemarca și suntem disponibili cat mai repede.

 3. Buna, suntem un cuplu, soțul meu are permis. Dorim sa lucram in orce domeniu curățenie. Fabrica nu contează, avem experiență.

 4. Sunt un tanar de 18 ani si caut un loc de munca in Danemarca. Nu conteaza la ce job. Vorbesc limba engleza la nivel conversational. B1 Dețin pasaport roman si biometric si permis categoria B.

 5. Bună seara, suntem un cuplu și am dori și noi un loc de munca mai îndelungat în Danemarca. O fabrica sau altceva. Dacă este ceva posibil sa se găsească pentru noi.

 6. Suntem cuplu am dori dacă mai aveți locuri vacante un loc de munca pentru mine și sotia mea avem 4 ani experiență în domeniul procesarea cărnii, picker în depozit haine, dețin permis cât. B și mașină proprie.

 7. Suntem un cuplu Si am dori un loc de munca pentru mine si prietena mea in depozit sau la curatenie, am si permis de conducere, am dori sa lucram amandoi in acelasi loc, dar si cu cazare pentru un cuplu. Va multumesc si astept raspuns cat mai curand posibil.

 8. Buna ziua! Mă interesează job în Danemarca. Am experienta 8 ani în pozitia de operator CNC. Cunosc limba engleza la nivel de incepator, conversațional. Accept și alte joburi, nu neaparat în acest domeniu.

 9. Bună ziua numele meu este Carla și am 34 și aș dori și eu un loc de muncă pentru mine și soțul meu el are 42 ani numele lui Ionel.
  Avem 2 copii o fetiță de 5 ani și un băiețel de 9 ani. Și am dori să plecăm împreună cu copiii nu separat.
  În privința copiilor as putea să o iau pe mama soacră să aibă grijă de copii să nu fiu nevoită să apelez la altă persoană.
  Dorim un loc de muncă pentru amândoi în fabrica de lapte am văzut că se poate în cuplu, putem pleca cu toții?
  Ne dorim să avem un viitor mai bun și să facem ceva pentru viitorul copiilor și al nostru.
  Aștept un răspuns dacă se poate din partea dumneavoastră vă mulțumesc mult.

  • Buna, suntem un cuplu si ne-ar interesa un loc de muncă în Danemarca în care sa putem munci împreună fie in fabrici, producție, curățenie sau depozite.

 10. Buna ziua! Suntem soț și soție. Am ajuns in Danemarca de curând. Am apelat la o firma de recrutare care s-a dovedit nu foarte serioasă și am vrea sa ne găsim un loc de muncă. Soțul meu a lucrat in Romania și Germania in constructii și are experiență în acest domeniu, doar că nu știe limba engleza. Eu vorbesc engleza și am lucrat anul trecut in curățenie.

 11. Buna ziua, as fi interesata de un loc de munca la curatenia in fabrica sau depozit, momentan ma aflu in Danemarca…

 12. As dori un post de șoferiță daca mai este disponibil la fabrica de lapte. Am 42 de ani. Sau ceva în fabrica la oricare fază ori alt post de șoferiță cu categoria B.

 13. Suntem un cuplu cu vârsta de 25 și 18 ani suntem în căutarea unui loc de munca în Danemarca, amândoi având permis…

 14. Buna ziua am văzut că sunt foarte multe oferte de munca sunt si eu interesat si as vrea sa primesc un raspuns cat mai urgent. Am 24 de ani sunt apt de munca si invatat cu munca in agricultura. Orice oferta este disponibilă eu sunt dispus să accept.

 15. Eu și soția suntem în căutarea unui loc de muncă în străinătate. Soția a mai lucrat in Italia, așadar ea cunoaște limba italiana la perfectie, iar eu doar engleza la nivel mediu conversational. Așteptăm o ofertă serioasă în urma căreia putem stabili toate cele necesare încheierii contractului.

 16. Salut! Am 34 ani, vorbesc limba Engleza la nivel Conversational și dețin permis cat B. Va rog frumos dacă mai exista oferta pentru fabrica de lapte sofer sau în interior nu ezitati sa ma luați în calcul! Sau pentru orice post similar!

 17. Buna ziua, sunt in cautarea unui loc de munca pe o perioada lunga, am 28 ani, am experienta in domeniul HORECA orice post, munca in depozite si constructii dar nu detin calificare pentru acestea.

 18. Bună seara, suntem un cuplu și am vrea un loc de munca la o ferma de vaci sau la curățenie… dacă aveți ceva va rog sa îmi trimiteți un mesaj sau e-mail. Vorbim engleza și avem permis de conducere.

 19. Bună as dori sa muncesc, actualmente lucrez în Germania la un parc de distracții dar se va termina sezonul în câteva zile. Nu cunosc limba germană doar engleza.

 20. Interesata de locuri de munca fabrici, depozite, curierat, sofer cat b, cu cazare daca se poate, limba engleza, pentru intreaga familie, 3 persoane, baiatul student in Danemarca.

 21. Buna ziua eu și soția suntem interesați de locul de munca la etichetarea laptelui și a depozitului de îmbrăcăminte. Mai sunt de actualitate?

 22. Bună ziua caut loc de munca în agricultura sau sere. Am lucrat în Danemarca în agricultura și în sere de castraveți roșii, suntem un cuplu nu știm engleza, nu deținem permis de conducere.

 23. Buna ziua, sunt interesata de un loc de munca in Danemarca, am experienta in hoteluri, restaurante, curatenie sau depozite. Unde as putea aplica si trimite un CV?

 24. M-ar interesa un loc de muncă într-o fabrică (cea de lapte mi-a atras atenția). Precizez că am 27 de ani și dețin permis auto categoria B. Aștept un răspuns din partea dumneavoastră.

 25. Sunt interesata de un loc de munca in Danemarca pentru mine si sotul meu, 26 de ani eu 27 de ani sotul meu. Amandoi avem permis de conducere.

 26. Îmi doresc sa lucrez in Danemarca, Marea Britanie, sunt o persoana serioasă și muncitoare, daca se poate să mă ajutați să intru în contact cu o firma serioasa.

 27. Eu actualmente traiesc la Copenhaga si am ramas fara munca de cateva luni, sunt interesat de un job in Danemarca, pe perioada lunga de timp in fabrica. Multumesc mult Stelian.

 28. Vreau sa plec definitiv cu familia in Danemarca, pentru mine si sotul meu care vorbeste limba engleza dorim niste posturi care sa fie permanente, la fabrica pe linia de productie sau pentru sotul meu ca sofer. Putem sa lucram impreuna sau separat dar sa fie cam in aceiași zona ca noi venim si cu copilul.
  Poate fi șofer la dulciuri în Aarhus sau la fabrica aceea de morcovi daca se poate amandoi.

  • Buna am nevoie de muncă daca puteti să mă ajutați voi fi foarte recunoscător. Am văzut mai multe oferte in Danemarca cu cazare si transport pana la munca. Am acte românești.

 29. Sunt interesata de un loc de munca la fabrica de lapte, etichetat.
  Cunosc engleza la nivel conversational.
  Astept oferta din partea dumneavoastră.

 30. Bună seara.
  Suntem un cuplu si dorim sa muncim impreuna in acelasi loc cat mai urgent posibil va rugam. Din ceea ce am vazut pe pagina de internet, ati avea si intr-o fabrica de lapte la ambalat si etichetat. Am dori mai multe detalii dacă se poate. Mulțumim anticipat

 31. Buna ziua, eu si nora mea cautam de lucru în Danemarca zona Odense sau prin apropiere deținem permis auto, în sere, la fabrica de dulciuri, asteptam răspuns, multumim.

 32. Buna suntem grup familiar am vrea sa muncim la fabrica de lapte sau de dulciuri suntem și șoferi daca este nevoie și chiar și în agricultura, unde o fi.

 33. Bună ziua ma interesează loc de munca în Danemarca, suntem soț, soție. Momentan lucram în Germania orașul Flensburg. Suntem oameni muncitori și serioși. Așteptăm un răspuns de la dvs. Vă mulțumim!

 34. Caut un loc de muncă, spălător vase în Viborg, Aarhus Danemarca. Am doi copii și vreau să îi ajut. Vreau să vin cu copiii în Danemarca, să învețe acolo.

 35. Buna ziua,

  Ma numesc Rareș si doresc sa-mi indicati unde va pot trimite CV-ul meu in format Europass. Ma puteți contacta pe adresa de mail.
  Va mulțumesc anticipat pentru timpul acordat.

 36. Două întrebări… Dacă este posibil un post de reparații îmbrăcăminte?
  Dacă este nevoie de tehnician maseur, cu experienta sau antrenor arte martiale…

 37. Buna, am 34 ani, engleză bună, cât B driver license(nu e eu e Rep MD), sunt bucătar dar am experienta in fabrica și ferme. 50244795 sunt în Danemarca la moment.

 38. Lucrez la o ferma de vaci in Danemarca acum, sant aici din Martie 2020, am yellow card si cont. As dori un loc de munca intr-o fabrica, acum lucrez 5 ore zi și nu este ok cu salariul.

 39. Sunt interesată de un job pe termen lung. Un job pentru cupluri, as dori să vin împreună cu soțul meu. Ce ar fi recomand pentru noi? Nu detinem permis de conducere niciunul. Vorbim engleză amândoi.

 40. Buna ziua suntem interesati de un loc de munca in Danemarca, suntem un cuplu locuim în Germania. Am dori sa lucram în fabrici, depozite sau ferme de vaci. Mentionez ca am mai lucrat la o ferma de vaci in Danemarca.

 41. Caut loc de munca la fabrica, depozit, sortat, ambalat, fabrica de dulciuri etc. Am 47 de ani, vorbesc ucraineană, rusă, italiana si engleza la nivel conversational. Detin permis de conducere categoria B.

 42. Buna ziua, sunt interesat de un loc de munca in Danemarca, ca sofer sau intr-o fabrica. Imi puteti trimite un email cu locurile de munca in aceste domenii? Multumesc!

 43. Bună ziua! Sunt interesat de de loc de munca in depozite pentru o perioada de lunga durata. Suntem soț si soție, vorbim engleza la nivel conversațional, detin permis categoria b. Cu experiență in depozit, eu mai vorbesc italiană franceză.

 44. Soțul meu este muncitor știe meserie in gresie faianța zidărie tencuieli dar se pricepe și la animale e o pasiune sa aibă in grija animale sau in fabrici pe stivuitor are și permis de stivuitor. Orice va rog sa îmi Spuneți.

 45. Vreau loc de munca in administrarea hotel clădiri, parcări, CENTRE COMERCIALE, curățenie reparatii electrice sanitare finisaje interioare altele, deci universal.

 46. Buna ziua! Sunt interesat de un loc de munca. Detin permis categoriile B, C, E, m-ar interesa ceva ca sofer sau lucrul intr-o fabrica.

 47. Suntem soț și sotie, cu experiența căutam un job curățenie și in fabrici nu contează, doar sa muncim, soțul deține permis cat. B avem și mașina personală, eu vb engleza, italiana la nivel conversațional, soțul mai puțin va mulțumim, așteptăm un răspuns!

 48. Bună ziua! Sunt interesată de un loc de muncă in Danemarca cu cazare. La depozit/fabrica sau şofer cat. B. Doresc să vin impreună cu prietenul meu.

 49. Caut un loc de munca preferabil Gastronomie ospatar barman spalator de vase, preferabil in Copenhaga, Horsens Kobe, Aarhus. Momentan sunt stabilit si lucrez in restaurant in Germania in Nordrhein-Westfalen, vorbesc germana si engleza foarte bine.

 50. Sunt interesata de un loc de munca in fabrica de lactate sau depozit pentru sortarea și ambalarea hainelor. Va mulțumesc.

 51. Caut loc de munca perioada de 12 luni am diploma de electrician constructor, dar nu am experienta si nici nu detin permis de conducere si m-ar interesa o fabrica cu contract pe 12 luni ma puteti ajuta?

 52. Ma intereseaza un loc de munca in zona Aarhus Randers. Nu agricultura. Lucrez de 29 de ani in turism, vobesc/scriu engleza nivel avansat. Voi ajunge in Danemarca 10-15 Sep impreuna cu fiul meu de 11 ani.

 53. Suntem interesati, sot si sotie, de un loc de munca in Danemarca, pe perioada lunga de timp in fabrica/depozit. Avem carnete de conducere amandoi, plus sotul are si de profesionisti CE. Vorbim amandoi foarte bine limba engleza.

  • Buna sunt interesat de un loc de munca in orice domeniu. Eu sunt in Spania acum si am muncit mult in domeniu culturi si fabrica dar de meserie sunt instalator sanitar. Va multumesc

 54. Sunt interesat de un loc de munca in fabrici cu cazare pe termen lung in Danemarca, atat pentru mine cat și pentru prietena mea.

 55. Salut. Caut un loc de muncă pentru mine si sotia mea la o fabrica de lactate. Dețin permis de conducere categoria b si vorbesc engleza.

 56. Doresc si eu un loc de munca in Danemarca in Horsens, orice nu contează: menajeră, in agricultura, nu contează deoarece vin cu fata mea la studi la VIA.

 57. Buna ziua, sunt interesat de un loc de munca in Danemarca (in zona Aarhus, Horsens), pe perioada lunga de timp in fabrica/depozit.

 58. Sunt interesat pentru lucru in Danemarca, sunt electrician, detin permis de conducere categoria B, va rog sa ma contactati.

  • Sunt in Danemarca si sunt incepator cu engleza. Ati putea sa ma ajutati cu un loc de munca constructii sau depozite am carnet categoria B. Sunt in Glostrup momentan.

   • Bună ziua doamna Aurelia sunt un bărbat de 39 ani și mă interesează vă rog frumos dacă mă puteți ajuta cu un post de muncă. Am văzut că sunt multe oferte de muncă în fabrici, agricultura (afine), curățenie etc. Vă mulțumesc și aștept răspuns.

    • Buna ziua, ma numesc Alexandra, sunt interesată pentru job in depozitul de haine, am experiența in sortare, si tot ce tine domeniul operator de depozit, am experiența de 8 ani in depozite. Vorbesc si scriu engleză fluent. Mulțumesc.

   • Suntem un cuplu care momentan sutem in anglia si dorim sa muncim impreuna in acelasi loc cat mai urgent posibil va rugam. Din ceea ce am vazut pe pagina de internet aferenta am observat ca ati avea si intr-o fabrica de lapte la ambalat si etichetat. Am dori mai multe detalii va rugam frumos si cat mai urgent posibil

   • Bună ziua,suntem cuplu(29 și 30 de ani) și am dori sa plecam cât mai urgent din România.. precizez faptul ca deținem amândoi permise de conducere categoria B

   • As avea și eu nevoie de un loc de muncă, sunt in Danemarca in Odense. Ați putea să mă ajutați cu un loc de muncă in zona aceasta cu chirie daca se poate, chiar daca este contracost?

   • Suntem doua cupluri si am fi interesati de un loc de munca in depozit in Danemarca. Suntem foarte muncitori si seriosi. Noi momentan lucram la hotel. Multumim frumos!

   • Buna ziua, mă interesează un loc de muncă în fabrica sau depozit, sau daca ar fi posibil că lăcătuș constructor naval doar că nu vorbesc limba engleza și nici daneza. Aștept răspuns.

    • Bună. Am 34 de ani, sunt studentă, am experiență de lucru ca barman, ospătar și vânzătoare. Aș putea lucra într-o fabrică care nu lucrează cu carne. Vorbesc foarte bine engleza și vreau să mă mut permanent în Danemarca.

   • Sunt un barbat de 44 ani cu 20 ani de experienta in fabricarea mobilei, ma aflu in Danemarca cu toate actele in regula Name Id, CPR etc. Am cazare in Aarhus si ma intereseaza un loc de munca in zona.

   • Bună dimineața, în fabrica de lapte suntem cuplu și deținem și permis de conducere. Mai este ceva disponibil?

   • Am si eu o intrebare la dumneavoastra. Eu sunt de 5 ani in Slovacia si am si prietena aici din Ucraina, ati putea sa ne indrumati la un loc de munca in Danemarca pe motostivuitor? Multumesc!

   • Buna ziua as dori din suflet dacă aveți ceva disponibil de munca in Danemarca suntem cuplu 30 35 ani vorbitor de limba engleză mediu.

   • Sunt interesat de un loc de munca pe durata lunga. Daca se poate la curățenie sau in fabrici. Dețin permis categoria B.

   • Bună ziua sunt în Danemarca și sunt interesat la ceva depozite dacă aveți fabrica, agricultura orice unde sa fie contractul cu toate la zi în DK. Aștept un răspuns menționez că vorbesc engleza nivel conversațional, fara permis de conducere.

   • Sunt in Aarhus in momentul de fata, lucrez part time, dar as dori sa lucrez full time intr-un depozit, restaurant ca ajutor de bucatar sau in constructii necalificat, ma puteti ajuta cu ceva?

   • Buna ziua.
    Suntem sot si sotie, 45 si 40 de ani. Dorim loc de munca in Danemarca.
    Asteptam oferte.
    Multumim

  • Buna seara,
   suntem un cuplu cautam de munca in fabrici in Danemarca, curatenie,depozit,curierat(pt sotul meu), avem masina personala si sotul meu are acte. Va multumim

  • Suntem 2 băieți, ne-ar interesa și pe noi 2 posturi de muncă, necalificați, momentan ne aflam în Romania. Suntem disponibili cat mai de repede.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *