Romanii din Danemarca se bucura de cele mai mari salarii fata de emigrantii din alte tari europene.

In prezent sunt mai multe locuri de munca in Danemarca disponibile in depozite, in ferme sau in fabrici si in constructii.

Ca si in alte tari europene exista o reala problema cu cazarea. De aceea atunci cand te hotarasti sa vii cel mai bine e sa gasesti un loc de munca in Danemarca cu cazare gratuita.

O alta problema specifica acestei tari este clima destul de rece pe timpul sezonului de vara.

Costurile de viata sunt mai mari decat in Romania, dar si salariile sunt pe masura.

Poti gasi cu usurinta locuri de munca pentru necalificati, insa se angajeaza si personal calificat in orice oras din Danemarca.

Locuri de munca pentru curatenie

O firma din capitala Danemarcei cauta persoane care sa lucreze in domeniul curateniei. Locul de munca consta in a sterge si curata praful.

Salariul este echivalent a 2000 euro pe luna. Se poate pleca si in cuplu.

Nu este necesara perioada de proba dar trebuie sa cunoasteti cel putin la nivel conversational limba engleza.

Nu este un loc de munca sezonier deoarece se incheie contract de munca pe perioda lunga.

In cazul in care vrei un loc de munca in depozit platit cu 1950 de euro atunci te poti angaja ca muncitor necalificat in Danemarca.

Avantajul este ca se asigura cazarea si transportul la locul de munca.

Beneficiezi de contract si se angajeaza cupluri interesate sa munceasca in cadrul unui depozit cu fructe. Cerinta: nu trebuie sa aveti probleme medicale.

Tot in agricultura se ofera locuri de munca in Danemarca 2021 la cules de afine si zmeura.

Este asadar un contract sezonier si pe langa salariu se plateste o prima de 100 euro de catre angajatorul danez pentru cheltuielile personale in fiecare saptamana.

Se cauta 50 de angajati pe o perioada de 3 luni in cadrul unui loc de munca in Danemarca.

Se lucreaza 6 zile pe saptamana la o companie care produce afine.

Daca ai mai lucrat in agricultura la cules de capsuni sau afine atunci esti candidatul ideal. Salariul este de 1,5 euro pe kilogram.

Alt loc de munca bine platit in Danemarca prevede sa lucrezi la o fabrica de lapte unde se ambaleaza si eticheteaza cutiile.

Acelasi angajator cauta soferi in Danemarca pentru distribuirea produselor lactate. Totul este inclus, puteti veni cu familia iar salariul este 2500 de euro pe luna.

Personalul calificat si necalificat in constructii beneficiaza de multe locuri de munca in Danemarca 2021.

In orice caz este necesara minima experienta in constructii deoarece se face contract cu angajatorul danez si se sustine proba de lucru.

Esti pentru prima oara in Danemarca? Daca ai carnet de sofer categoria B atunci poti aplica la un loc de munca unde salariul este de 2100 de euro.

Este vorba de o fabrica de dulciuri din Aarhus la care cazarea nu se deconteaza din salariu, iar postul de sofer implica transportul produselor pe teritoriul orasului.

In orice tara din Europa se cauta electricieni cu experienta.

In orasul Aarhus sunt disponibile 20 astfel de locuri de munca in 2021. Se formeaza echipe de cate 4 persoane care trebuie sa schimbe cablurile de alimentare si antenele unor retele.

Salariul unui electrician in Danemarca in cadrul acestui loc de munca este de 25 de euro pe ora. Asigurarea medicala este platita de angajator, care ofera de asemenea concediu platit si cazare.

Trebuie sa aveti 3 ani de vechime si obligatoriu diploma de electrician in Romania. De asemenea trebuie sa stiti ca se lucreaza la inaltime.

Sunt mai multe locuri de munca in Danemarca la ferme de animale in 2021. In cadrul acestora se cauta persoane obisnuite cu munca in agricultura.

Se ofera cazare direct la ferma unde exista mai multe apartamente de locuit cu bucatarie la comun. Salariul este cuprins intre 1500 si 2000 de euro.

De asemenea la o ferma de vaci din Danemarca exista locuri de munca disponibile pe o perioada de 12 luni.

Ca si atributii trebuie sa faceti curatenie si sa oferiti mancare animalelor dupa un program bine stabilit de catre fermier.

Acest loc de munca presupune sa fii invatat cu efortul sustinut deoarece se lucreaza 5 zile pe saptamana, iar salariul este 1900 euro.

Vrei sa pleci urgent la munca in Danemarca cu contract incheiat pe o perioada de 12 luni?

In plus la acest job nu se cere experienta si nu trebuie sa cunosti in prealabil o limba straina.

Locul acesta de munca presupune distribuirea de ziare si pliante in Danemarca. Se plateste cu 1400 de euro pe luna si nu exista limita de varsta.

Poti pleca in Danemarca sa muncesti cu contract legal si in cadrul unui depozit cu imbracaminte si incaltaminte.

Practic, in depozit se sorteaza si se ambaleaza haine timp de 8 ore pe zi. Cazarea fiind inclusa, salariul este de 2000 euro.

Daca esti o persoana necalificata si cauti un loc de munca pe o perioada de 6 luni atunci te poti angaja ca femeie de serviciu intr-o tabara pentru copii.

Trebuie curatate si spalate ferestrele si alte spatii din cadrul camerelor de cazare.

Sunt 10 camere in cadrul taberei care necesita o femeie de serviciu cu spirit practic. Salariul pentru acest post este de 1050 euro.

Este disponibil un loc de munca pentru 4 instalatori in Danemarca. Salariul platit este 24 de euro pe ora, iar zilele libere sunt respectate si platite conform legislatiei.

Dupa cum poti observa sunt multe locuri de munca in Danemarca in 2021. Se recruteaza pe termen lung sau scurt muncitori in constructii, in fabrici si depozite.

In cazul in care esti o persoana obisnuita sa lucrezi eficient atunci va fi foarte usor sa obtii un loc de munca bine platit in Danemarca.

Daca nu ai gasit nimic pana acum, atunci lasa un comentariu si vom incerca sa gasim un loc de munca potrivit pentru tine in Danemarca 2021.

Explica-ne cat mai detaliat situatia ta astfel incat sa te putem ajuta cu un raspuns cat mai bun.