Locuri de munca Belgia 2024. Cupluri si Necalificati in Fabrici

Sunt mii de oportunitati de locuri de munca in Belgia si se cauta in special muncitori necalificati sau cupluri care sa lucreze in agricultura.

Belgia este o tara foarte populara si in randul romanilor care cauta un loc de munca stabil si bine platit.

Daca vrei sa lucrezi cu contract de munca legal in Belgia in 2024:

Trebuie sa stii ca beneficiezi de indemnizatie in cazul in care te imbolnavesti, ai dreptul la somaj si bineinteles, la pensie.

Asigurarile sociale sunt luate in serios in Belgia si romanii care lucreaza in aceasta tara beneficiaza de suportul statului.

In cazul in care cauti un loc de munca in Belgia pentru cupluri poti aplica pentru unul dintre cele 10 joburi pentru manipulat marfa.

Trebuie sa ajuti la infolierea paletilor de marfa, sa etichetezi si sa ambalezi marfa din depozit.

Este un loc de munca pentru necalificati la care nu se cere limba si se ofera salariul de 1900 euro.

Daca stii sa lucrezi la calculator si iti este cunoscuta suita Microsoft Office atunci te asteapta o echipa binevoitoare pentru a lucra in Belgia.

Pentru acest job este necesara cunoasterea limbii engleze deoarece se lucreaza cu date in aceasta limba.

Se introduc si se creeaza facturi cu ajutorul calculatorului. Salariul in Belgia pentru acest job este de 2500 euro.

De asemenea, sunt disponibile multe locuri de munca in constructii in Belgia, in domeniul hidroizolatiilor.

Se ofera masina pentru deplasarea la locul de munca si truse profesionale cu scule. Se plateste 12 euro pe ora.

Este nevoie de personal la sere cu flori in Belgia unde sunt acceptati barbatii de maxim 40 de ani pentru a munci in agricultura.

Se ofera carte de munca si 1500 euro. Nu se plateste cazarea de catre tine.

In cazul in care cunosti limba franceza la nivel conversational si ai carnet de sofer categoria B aunci te poti angaja ca si curier in Belgia.

Se acorda masina la locul de munca, cazare si un salariu de 1700 de euro.

Pentru cupluri este diponibil un loc de munca platit cu 1300 de euro in domeniul curateniei.

Angajatorul ofera tinute de serviciu si cazare. Se solicita indemanare pentru indeplinirea sarcinilor de serviciu.

Se lucreaza la cabinete medicale si birouri de avocatura.

In cazul in care vrei sa lucrezi intr-un depozit in Belgia..

 • exista mai multe locuri de munca pentru macelari fara experienta.

Avantajul este ca plata salariului se face saptamanal, iar lunar se primeste 1900 de euro cu bonuri de masa.

Cazarea se achita 90 de euro pe saptamana. Deoarece se incheie contract de munca cu firma din Belgia beneficiezi de toate avantajele locuirii in aceasta tara.

Pentru femei exista locuri de munca in Belgia ca ingrijitoare de batrani.

Trebuie sa cunoasteti putin limba franceza deoarece veti lucra cu batrani care se pot deplasa, dar au nevoie si de ajutorul dumneavoastra.

Daca ai cunostinte minime de limba franceza atunci poti lucra ca ospatar in Belgia.

Este un post disponibil pentru 6 luni de zile, timp in care vei beneficia de salariul legal conform grilei de salarizare din aceasta tara.

Se subventioneaza chiria, si la acest loc de munca fara comisioane se poate pleca imediat daca ai minim 20 de ani.

O ferma de legume din Belgia angajeaza personal din Romania in domeniul agriculturii.

Se lucreaza in sere de legume si plata se face pe ora: 10 euro.

Mai cauti de munca in Belgia ca necalificat?

Poti lucra in depozite de legume la departamentul de productie.

Salariul brut este 14 euro si beneficiezi  de contract inregistrat si cazare platita de angajator.

Se cauta urgent asistenti medicali in Belgia in 2024. Pot pleca si cei care au terminat acum scoala daca au cunostinte de limba franceza.

O fabrica din Belgia asigura locuri de munca cu contract pe o perioada nedeterminata.

Se accepta persoane pana in 50 de ani sau cupluri care sa lucreze in departamentul de etichetare produse. Se ofera 1600 de euro.

O ferma de pasari din Belgia cauta romani sa munceasca in zootehnie.

Se asigura instruirea la locul de munca in prima saptamana.

Sunt disponibile 30 de posturi la aceasta ferma si intrucat atributiile de munca sunt diverse, trebuie sa fii o persoana flexibila.

Salariul este de 2000 euro, iar pentru cupluri se asigura cazare in camere individuale.

Nu este nevoie de experienta indelungata la aceste locuri de munca in Belgia 2024.

Poti fi angajat foarte rapid deoarece sunt foarte multe firme belgiene care cauta muncitori necalificati in diferite domenii de activitate.

Vestea buna este ca aceste locuri de munca sunt fara comisioane, iar mai mult decat atat, se asigura contract pentru a putea beneficia de asistenta medicala si asigurari sociale la standard inalt.

Ai reusit sa emigrezi intr-un stat european dar acum esti nevoit sa te relochezi? Poti veni in Belgia unde sunt disponibile locuri de munca platite bine 2024.

Vrei sa lucrezi intr-o fabrica sau te pricepi la munca in agricultura?

Atunci lasa cererea sau intrebarea ta in formularul de comentarii si vom incerca sa gasim impreuna cel mai bun loc de munca in Belgia conform aptitudinilor tale.

68 comentarii

 1. Suntem un cuplu si ne-ar interesa si pe noi sa lucram undeva împreuna, la o fabrica mai exact, avem cunoștințe de limba engleza foarte bune si momentan locuim in Tervuren, deci suntem pe teritoriul Belgiei. Stim sa lucram amândoi si avem cunoștințe si pe partea de Microsoft Office.
  O sa astept pe mail răspunsul dumneavoastră si vreau sa mentionez fără fabrici de abatoare sau de carne.

 2. Caut si eu un post de munca la depozite. Sunt deja in Belgia detin pasaport roman si anexa 19 orice informatie este binevenita.

 3. Suntem un cuplu cu un copil. Tatăl grădinar cu experienta amenajare spatii verzi și eu agent cunoștințe office, am experienta facturare în diferite programe. Ne interesează în Belgia, având părinții acolo aproape de Mons Bruxelles.

   • Bună ziua. Cuplu, locuim în Roeselare. Cautam un serviciu stabil, nu de sezon, unde sa lucram în același loc în același timp deoarece soția nu are permis de conducere. Eu am atestat de stivuitorist obținut în Franta. Suntem cotați de agenții ca foarte buni lucrători. Vorbim engleza, franceza și italiana. Mulțumim anticipat

 4. Bună dimineața, mă interesează un loc de muncă, locuiesc în Belgia Antwerpen, aștept un răspuns urgent.

 5. Salut, as dori sa mă relochez in Belgia cat mai curând. Caut un job cu cazare. Pot lucra în agricultura sau fabrica ori depozit. Prefer sa evit zonele aglomerate. Pot lucra și în ospătărie sau pe calculator. Cunosc limba engleza, pot stăpâni in timp scurt limba franceza.

 6. Nu cunosc decât română și italiană, dar îmi doresc foarte mult un loc de muncă în agricultură în Belgia având soția, băiatul și nora acolo.

 7. Am 20 de ani, calificare CNC, stiu engleza fluent si franceza moderat, am permis de conducere categoria B. Caut loc de muncă in Charleroi sau Bruxelles.

 8. Bună ziua, mai aveți disponibile locuri de munca pentru cupluri în afara de curățenie? Sau măcar să lucrăm în aceeași zonă și să locuim împreună! Menționez ca am experiență de 6 ani în domeniul vulcanizarii auto dacă este cazul… Dacă nu, așteptăm ofertele dvs.

 9. Suntem cuplu, 47-54 ani, dorim un loc de muncă la ferme de păsări, fără limbă străină (engleză începător), permis de conducere categoria B.

 10. Sunt în Belgia, zona Charleroi și caut un loc de muncă! Am 21 de ani, știu limba engleză! Menționez că am mai lucrat ca operator warehouse.

 11. Buna ziua, sunt interesata de oferta de lucrul cu calculatorul (introducerea facturilor) si limba engleza mentionata in articol. Am experienta in acest domeniu si cunosc limba engleza si putina franceza. Multumesc anticipat.

 12. Buna ziua m-ar interesa și pe mine locul de munca la fabrica de legume suntem mai multe persoane locuim în belgia imi puteți da un răspuns va rog

 13. Buna seara, suntem un cuplu și suntem în căutarea unui loc de muncă în Belgia, stam in Bornem, nu cunoaștem alta limbă, gasim ceva?

 14. Sunt interesată de un loc de munca office. Ofer flexibilitate. Am terminat Master in Contabilitate, cunosc limba Italiana, Spaniola si Engleza la nivel conversational si in momentul de fata lucrez in domeniul bancar – work from home, însă doresc sa ma stabilesc in Belgia. Astept cu real interes un răspuns din partea dumneavoastră.

 15. Caut și eu un loc de munca am vârsta de 22 de ani și am venit de curând în Belgia și nu am acte, nu știu limba franceza, înțeleg foarte puțin, în engleza ma pot descurca cât de cât, aș fi foarte bucuroasă să îmi găsesc de muncă în acest caz!

 16. Cunoscator lb engleza, ms office, detin permis de conducere cat B, caut un job in Belgia sau Danemarca sau orice alta tara unde se poate comunica in lb engleza

 17. salut, căutăm oameni care doresc să lucreze în Olanda, este muncă logistică, muncă necalificată, dar ar dori să poată vorbi o engleză rezonabilă

  • Sunt interesat pentru un loc de munca in Olanda, eu cunoscu limba la nivel conversational. Prietena mea vorbeste in schimb italiana dar nu stiu daca ajuta cu ceva. Am lucrat in domeniul logistic in depozit chiar si cu PPT incarcat descarcat tiruri, scanare produse etc.

 18. As dori si eu sa lucrez in Belgia am inteles ca e 14 Euro la Depozit de legume. Eu am experienta in Depozit am mai lucrat in Olanda ca Order picker packing sortarea legume fructe. As dori si eu locul acesta de munca. Stiu engleza mediu si germana perfect.

 19. Buna, caut loc de munca pentru o persoana, in Belgia. Tin sa mentionez ca nu dețin niciun fel de calificare. De preferat fara necesitatea cunoașterii unei limbi străine. Mulțumesc.

 20. Bună! Suntem un cuplu care ar dori să lucreze în Belgia. Fiecare dintre noi deține permis de conducere categoria B, vorbim fluent limba engleză și avem studiile liceale finalizate.

 21. Am calificare în operare calculator, facturare, introducere si validare date, precum și infirmieră, mă interesează un job. Multumesc!

  • Bună ziua suntem interesați de un loc de muncă în Belgia cu cazare. Deținem permis cat. B si vorbim franceză, mașină personală, am lucrat în producție abator, seră de roșii, ambalare etichetare.

    • Bună, suntem un cuplu în căutare de muncă în Belgia dețin permis de conducere toate categoriile (nu vreau sa muncesc în domeniul transporturilor). Vorbesc engleza nivel conversațional. Suntem dinamici și ne adaptam la orice job. Disponibili începând de mâine.

   • As dori și eu sa plec din România asta care nu mai oferă nici un viitor copiilor. Eu cunosc limba franceza puțin și engleza mediu, soțul a lucrat în construcții în Belgia și în alte țări europene. Acum întrebarea este credeți ca am găsi ceva amândoi, intr-un depozit, eventual pe schimburi? Avem și 2 copii și as vrea sa-i luam cu noi, sa evadam toți, în Bruxelles ar fi de preferat întrucât 2 frați ai soțului sunt deja acolo.

   • Soțul meu caută urgent un loc de muncă, locuim în Belgia Turnhout, vorbește limba engleză, are anexa 19 buletin de Belgia, are nevoie urgent

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *