Locuri de Munca Germania Cupluri. Plecari Urgente Fara Limba

Suntem cea mai bună sursă de locuri de muncă în Germania pentru cupluri și nu numai, care nu cunosc limba.

Germania ofera o multime de locuri de muncă excelente, cu salarii mari, avand o economie puternică. Dar, dacă nu știți limba germană, poate fi mai dificil să vă găsiți singur un loc de muncă.

Cu ajutorul nostru, puteți găsi locul de muncă perfect pentru dvs. și partenerul dvs. în Germania.

Mulți dintre cei care emigrează în Germania nu au multă experiență într-un anumit domeniu de activitate.

Dacă sunteți îngrijorat de perspectivele de angajare pentru că nu aveți experiență, nu vă faceți griji!

Există o mulțime de locuri de muncă pentru cupluri si începători în Germania, ce vă pot ajuta să avansati in cariera.

Cupluri la curatenie in hoteluri

 • loc de munca Germania cu cazare inclusa

Alăturați-vă echipei și faceți o diferență în industria hotelieră! Curățenia nu înseamnă doar munca fizica, ci și atenție la detalii.

Ca si cuplu angajat in Germania la curatenie va trebuie să te ocupi de tot ceea ce este necesar pentru menaj, precum schimbarea saltelelor si aspirarea covoarelor în diferite momente ale săptămânii, în timp ce hotelul este închis.

Toate acestea fără a avea vreodată probleme cu programul de lucru, deoarece pentru cuplurile care cauta loc de munca in Germania exista apartamente in hotel puse la dispoziție, astfel încât nu este nevoie de naveta zilnică între casă si hotel etc.

Oferim locuri de munca pentru cupluri pe termen lung, cu beneficii excelente, inclusiv pachete salariale competitive plus opțiuni de acoperire a sănătății disponibile la pensionare, care includ și asigurare dentară.

Loc de munca fabrica cu hrana pentru animale de companie

 • loc de munca Germania fara limba

Ca si cuplu angajat in Germania, fara experienta, veți fi responsabil în producția de hrană pentru animale de companie, ambalarea corespunzătoare și controlul calității produselor finite, respectând în același timp regulile de igienă, precum și asigurarea ordinii pe tot parcursul turei!

Nu este nevoie de experiență, veti primi tot sprijinul necesar la început de drum, inclusiv lecții de limba germana dacă este nevoie după sosire până la semnarea contractului.

Loc de munca pentru cupluri in sere de flori

 • loc de munca Germania fara experienta

Este o ocazie excelentă de a dobândi experiență practică în operațiunile de seră.

Vei lucra alături de alți tineri de vârsta ta, făcând totul, de la plantarea și recoltarea legumelor pe toată suprafața fermei întinse până când acestea sunt gata pentru piață – deci, indiferent de ce domeniu preferi (plantare vs. ambalare), aici vor fi întotdeauna o mulțime de oportunități!

Unele zile pot implica muncă fizică grea, cum ar fi plivirea buruienilor sau tăierea frunzelor; cu toate acestea, majoritatea lucrătorilor își petrec timpul doar mutând lăzi cu salata. Salariul este unul desoebit.

Loc de munca Germania fabrica de cosmetice

 • cazare si masa incluse

Persoanele muncitoare care își doresc un venit bun trebuie să aplice astazi la fabrica de cosmetice din Germania. Programul de lucru este de 8 h/zi, iar salariul este 1800 euro net (sau mai mult).

Cazarea, mâncarea sau banii pentru necesitățile zilnice vor fi asigurate de compania noastră cât timp vei fi la acest job!

De asemenea, poți profita de oportunitățile de ore suplimentare dacă dorești – acestea sunt plătite separat, așa că nu uita de asta atunci când ai timp liber de lucru în fiecare săptămână, după ce însumezi zilele lucrătoare clasice de luni până vineri.

Loc de munca Germania la depozit de colete

 • salariu fix, bonusuri de performanta

Germania este un centru de putere al economiei europene, cu reputația de a fi eficientă și organizată. Nu e surprinzător faptul că Germania găzduiește, de asemenea, unele dintre cele mai mari depozite de ambalare colete din lume. Aceste depozite sunt responsabile pentru a se asigura că pachetele sunt livrate la timp și în condiții perfecte.

Aceasta nu este o sarcină ușoară și necesită o echipă de lucrători foarte calificați și dedicați.

Dacă sunteți în căutarea unui loc de munca pentru cupluri in Germania cu plecare urgenta, atunci aceasta slujba plină de satisfacții ar putea fi oportunitatea perfectă pentru tine si partenerul tau.

Locuri de munca in fabrica de ciocolata

 • disponibil pe termen lung, inclusiv pentru cupluri

Ți-ai dorit vreodată să lucrezi într-o fabrică de jucării? Dacă da, aveți vești bune. Este disponibil un loc de muncă pentru cupluri la o fabrică de jucării din Germania. Nu sunt necesare cunoștințe lingvistice. Locul de muncă este bine plătit și include cazare și masă. Singurul dezavantaj este că se lucreaza din picioare.

Totusi, veți lucra într-un mediu distractiv și prietenos intr-o fabrica pe termen lung.

Nu toate jucăriile sunt fabricate în același mod. Unele pot fi realizate complet de mașini, în timp ce altele pot fi realizate în întregime manual. Dar, indiferent de modul în care este fabricată o jucărie, există întotdeauna un anumit nivel de implicare umană în asamblarea ei. Așa că, se cauta cupluri care doresc sa munceasca in Germania fara sa cunoasca limba.

Loc de munca la facut pizza Germania

 • training gratuit, potrivit pentru cupluri

Există o cerere mare de pizzari în Germania, dar nu există suficiente persoane cu abilitățile necesare pentru a satisface această cerere.

Dacă sunteți în căutarea unei noi oportunități sau doriți să învățați o nouă abilitate, locurile de muncă în Germania ca pizzar sunt perfecte pentru dumneavoastră.

Pizza este populara inclusiv în Germania, atât localnicii, cât și turiștii bucurându-se de acest fel de mancare gatita rapid. Și, în calitate de pizzar, veți fi responsabil de prepararea unor pizza delicioase pe care toată lumea le va îndrăgi.

Se poate lucra ca si cuplu sau individual in restaurant in Germania. Va trebui să fiti capabil să lucrati rapid și eficient sub presiune, precum și să ai bune abilități de servire a clienților.

Loc de munca cupluri in depozit de legume si fructe

Acest loc de muncă este perfect pentru cei cărora le place să fie în preajma produselor proaspete și nu se deranjează să lucreze într-un mediu cu ritm rapid. Va trebui să poți ambala legumele in cutii și să ai bune abilități de organizare.

Munca într-o seră de legume presupune, pe de alta parte, plantarea, udarea și recoltarea legumelor. Va trebui să vă puteți apleca și să vă ridicați pentru a apuca legumele, așa că este necesară o anumită condiție fizică. Munca poate fi destul de repetitivă, dar este, de asemenea, foarte relaxantă și puteți asculta chiar și muzică în timp ce lucrați, atat timp cat va atingeti norma.

Orele sunt foarte flexibile, deoarece majoritatea depozitelor sunt deschise doar pe timp de zi. Veți putea să vă alegeți propriile ore și zile libere. Salariul este, de asemenea, bun, cu ore suplimentare disponibile.

Dacă sunteți interesat să lucrați într-un depozit de fructe și legume, atunci nu ezitati sa aplicati pentru acest job in Germania pentru cupluri.

Loc de munca pentru cupluri fabrica de mezeluri

Munca într-o fabrică de ambalare a cărnii poate fi atât plină de satisfacții, cât și de provocări. Partea pozitivă este că vă puteți simți bine că furnizați un serviciu care ajută oamenii să își pună mâncare pe masă.

De asemenea, probabil că vă va face plăcere să lucrați cu colegii dumneavoastră de muncă, mulți dintre ei fiind tot romani.

În ceea ce privește partea provocatoare, va trebui să vă simțiți confortabil cu efectuarea de transari. Dar dacă ati mai lucrat in abatoare, atunci experiență finala va fi una pe cinste, remunerata ca atare.

Există multe tipuri diferite de fabrici de cârnați si mezeluri în Germania, așa că este important să alegeți una care se potrivește cu abilitățile și interesele dumneavoastră specifice. De exemplu, unele fabrici de mezeluri se specializează în cârnați organici sau artizanali, în timp ce altele produc soiuri mai convenționale. Aici e nevoie de foarte multa forta de munca, inclusiv de cupluri din Romania disponibile pentru relocare in Germania.

Ingrijitori pentru batrani job in Germania

Meseria de îngrijitor de bătrâni implică, de obicei, acordarea de îngrijire personală persoanelor în vârstă, cum ar fi ajutor la îmbăiere, toaletare și îmbrăcare; furnizarea de mese și asigurarea că persoana în vârstă mănâncă în mod corespunzător; furnizarea de medicamente, dacă sunt prescrise de un medic; și aranjarea casei pentru a se asigura că aceasta este sigură și confortabilă pentru persoana în vârstă.

De multe ori, un îngrijitor de bătrâni va fi, de asemenea, responsabil de gestionarea finanțelor și a medicamentelor pentru persoana în vârstă, precum și de coordonarea altor profesioniști din domeniul sănătății care pot fi implicați în îngrijirea bătrânului. Este o muncă solicitantă, dar plină de satisfacții, și una care poate face o diferență reală în calitatea vieții unei persoane în vârstă.

Pentru aceste locuri de munca se cauta cupluri care doresc sa lucreze in Germania, fara a cunoaste extrem de bine limba germana.

De ce merita sa gasiti un loc de munca impreuna?

Dacă stai să te gândești bine, să lucrezi în același loc cu partenerul tău are o mulțime de beneficii. Nu numai că aveți ocazia să petreceți mai mult timp împreună, dar vă puteți ajuta unul pe celălalt cu sarcini legate de muncă.

Iată patru motive pentru care a lucra împreună poate fi o idee excelentă

1) Puteți să vă supravegheați reciproc și să vă asigurați că niciunul dintre voi nu se suprasolicită.

2) Vă puteți ajuta să vă motivați unul pe celălalt și să rămâneți concentrați asupra obiectivelor voastre.

3) Puteți să vă împărtășiți ideile și să colaborați mai ușor la proiecte.

4) Nu va trebui niciodată să vă faceți griji că vă veți despărți unul de celălalt pentru prea mult timp!

Locurile de munca includ cazare?

Multe companii din Germania oferă oportunități excelente de angajare pentru cupluri, inclusiv pachete de relocare. În cele mai multe cazuri, aceste pachete vor include cazare și alte beneficii pentru a vă ajuta să vă acomodați la noua dvs. viață în Germania.

Aceasta poate fi o modalitate excelentă de a experimenta tot ceea ce are țara de oferit, în timp ce vă luați un avans în carieră.

Germania este cunoscută pentru standardele sale de înaltă calitate în ceea ce privește educația și munca, astfel încât relocarea aici ca si cuplu poate fi o alegere excelentă pentru un viitor loc de munca cu plecare urgenta.

Există multe tipuri diferite de locuri de muncă disponibile în Germania, cu plecare urgenta sau programata, așa că tot ce trebuie să faceti este sa găsiti ceva care să se potrivească abilităților și intereselor dumneavoastră.

Cu puțină cercetare, vă puteți asigura un loc de munca in Germania pentru dumneavoastra si partenerul dumneavoastra de viata.

Exista si locuri de munca sezoniere pentru cupluri?

Există multe motive pentru a aplica la locurile de muncă sezoniere disponibile de obicei în agricultură în Germania. Unul dintre cele mai evidente motive este că este o modalitate excelentă de a pune piciorul în prag într-una dintre cele mai prospere economii din lume.

Lucrătorii sezonieri romani sunt foarte căutați de fermierii germani și, ca atare, veți putea lucra într-un mediu confortabil și pozitiv, ca si cuplu.

Un alt mare beneficiu al muncii sezoniere în agricultură este că vă oferă ocazia de a învăța noi abilități și de a câștiga experiență într-un domeniu care este crucial pentru economia germană.

Munca în agricultură nu înseamnă doar plantarea pomilor și recoltarea lor – ci și asigurarea faptului că acele culturi ajung de la fermă pe banda si mai apoi pe masa ta în condiții perfecte. Lucrând la o fermă în timpul recoltării, veti castiga experienta necesara pentru a va stabili dupa aceea in Germania definitiv.

19 comentarii

 1. Buna ziua, suntem cuplu, eu romanca si el italian, dorim sa lucram in Germania, avem nevoie de un loc de munca cu cazare si daca se poate in acelasi loc (din motive de deplasare). Avem masina personala, vorbim italiana si romana. Va multumim!

 2. Suntem un cuplu serios ce dorim sa lucram in Germania impreuna, cunoastem limba italiana foarte bine dorim in fabrica de cosmetica sau la pensiuni, multumim mult.

 3. Buna ziua, suntem cuplu cu vârsta de 19 și 23 ani, ambii deținem permis de conducere, soțul nu știe engleza, eu știu conversational.

   • Bună seara, suntem cuplu căutăm loc de muncă urgent, în domeniul HORECA, restaurant, agricultura, deținători de permis categoria B, eu cunosc limba germană scris, vorbit, soțul doar cuvinte.

  • Acum exista locuri de munca in sere si fabrici, cu plecare urgenta. Te rog sa imi spui daca doresti, sau ce alt job cauti, ca sa iti pot da detalii concrete.

  • Cunoasterea limbii germane constituie un avantaj major. Imi poti spune pe ce posturi ati mai lucrat in trecut? Incerc sa va gasesc ceva calificat. Tinem legatura!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *