Locuri de munca Anglia 2024. Salarii Mari cu Plecare Urgenta

Vrei sa pleci peste hotare? Anglia poate fi destinatia favorita. Sunt mii de locuri de munca in Anglia pentru necalificati direct cu cazare si fara comision.

Poti munci in agricultura, in depozite precum Amazon, sau in alte fabrici la ambalat produse in 2024.

Fie ca esti o persoana singura sau vrei sa mergi in cuplu vei gasi cu siguranta un loc de munca inAnglia.

Nu te gandi insa ca daca esti calificat nu sunt joburi si pentru tine. Ba da, sunt foarte mule locuri de munca in Anglia. Se cauta infirmieri, mecanici auto, alpinististi si chiar electricieni.

Locuri de munca pentru necalificati

In 2024 se recruteaza personal priceput pentru a lucra in gradina. Practic este vorba de culegerea salatei. Nu trebuie platit transportul iar programul de munca este de 8 ore. Cine doreste poate sa faca si ore suplimentare.

Nu trebuie sa stii engleza, doar trebuie sa fii o persoana muncitoare si serioasa.

Exista doar un cost, cel al chiriei. Se sta cu inca o persoana in camera si chiria este 50 de lire si se plateste saptamanal. Salariu pentru necalificati este de 2000 lire.

Un alt loc de munca in Anglia pentru necalificati prevede un salariu de 2200 lire si consta in ambalarea si sortarea produselor la o fabrica Nestle. In cadrul acestui loc de munca pentru necalificati se ofera contract de munca si plecare imediata.

Se locuieste in camera de 2 persoane, deci se asigura cazarea. Fiecare muncitor beneficiaza de cont bancar si asigurare medicala.

De asemenea se angajeaza in aceasta perioada ospatari fara experienta si barmani in cadrul unui loc de munca pentru oameni necalificati.

Nu se cere astfel experienta dar trebuie sa cunosti limba engleza astfel incat sa poti purta conversatii scurte. Nu se percepe niciun comision iar plecarea se face intr-o saptamana.

In functie de pozitia ocupata salariul incepe de la 8,5 lire pe ora.

Locuri de munca fara comision

Daca vrei sa te muti in Anglia si cauti un loc de munca poti lucra ca si ingrijitor de batrani, fara sa fie nevoie de experienta anterioara. Se realizeaza contract in mod direct cu firma angajatoare, astfel incat se evita intermediarii si alte taxe.

Acest loc de munca fara comision prevede un salariu intre 1500 si 1800 lire.

Contractul initial se realizeaza pe un an si se prelungeste automat daca sunteti multumiti de conditii. Se ofera concediu platit conform conform normelor legale si se cere sa fiti doar o persoana serioasa.

Daca doresti sa lucrezi in Londra, Birmingham, Manchester atunci acest loc de munca fara comision probabil ti se potriveste. Personalul trebuie sa aprovizioneze si sa gestioneze produsele dintr-un depozit.

Salariul se plateste in fiecare saptamana si este 1500 lire daca alegi sa lucrezi pe timp de zi si 1850 lire in tura de noapte. Programul este de 7 zile pe saptamana, 8 ore pe zi.

In cadrul celui de-al treilea loc de munca fara comision in Anglia se cauta femei si barbati care sa lucreze in hoteluri pe postul de camerist. Nu se cere limba engleza, iar contractul de munca este pe perioada nedeterminata.

Se lucreaza in echipa deci pot fi angajate si cupluri. Salariul este intre 8 si 10 lire pe ora si se asigura cazare contra sumei de 200 lire pe luna.

Locuri de munca cu cazare gratuita

Vrei sa pleci urgent in Anglia? Atunci poti aplica la un loc de munca unde se ofera cazare inclusa, masina de serviciu si bineinteles carte de munca pe toata perioada sederii.

La fel ca la celelalte locuri de munca prezentate pe aceasta pagina nici in acest caz nu este obligatoriu limba engleza. Jobul consta in facut curatenie intr-o vila de 6 camere.

In cazul in care ai lucrat intr-o croitorie in Romania poti face acelasi lucru si in Anglia. Se cauta o croitoreasa cu minima experienta pentru retusuri si modificari in cadrul unui atelier de haine. Salariul dupa toate taxele este de 6200 lei si cazarea este gratuita.

Se deconteaza transportul cu avionul. Acesta este un loc de munca fara agentie deci nu exista niciun comision.

Se cauta 10 persoane in cadrul unui loc de munca cu cazare gratuita in Anglia la spalatorie auto.

Nu este nevoie de experienta si nu trebuie decat sa ai bani de transport. Acesta este un loc de munca pe perioada lunga daca esti o persoana care dai dovada de seriozitate.

Locuri de munca pentru cupluri

Daca vrei sa pleci impreuna cu sotia ori iubita in Anglia atunci trebuie sa cauti un job care sa iti ofere posibilitatea sa lucrati si sa locuit impreuna.

In acest sens se ofere loc de munca pentru cupluri la fabrici si depozite.

In prima faza se ofera un contract pe o perioada de maxim 6 luni iar dupa aceasta perioada contractul se poate prelungi.

Transportul este gratuit in Anglia si nu exista comisioane. Se pleaca cu autocarul din toate zonele tarii si se efectueaza plecari in fiecare saptamana.

In cadrul orasului Manchester se angajeaza urgent cupluri la o fabrica de ciocolata. Cazarea este gratuita impreuna cu masa de pranz.

Se asigura transportul in cadrul acestui loc de munca pentru cupluri.

Salariul net este 2000 lire iar cei care aleg sa faca ore suplimentare trebuie sa stie ca acestea se platesc dublu.

O firma de curatenie ofera mai multe locuri de munca in Anglia. Singura cerinta este ca o persoana din cuplu sa aiba permis de conducere.

De asemenea sunt acceptate numai cupluri pana in 45 de ani. Locul de munca necesita deplasari iar salariul este de 1700 de lire.

Limba engleza reprezinta un avantaj dar nu se impune in mod obligatoriu.

77 comentarii

 1. Buna ziua. Sunt interesata sa lucrez la fabrica de ciocolata. Detin actele necesare pt angajare si rezidenta (pre-settled status). Disponibilitate de plecare imediata.

 2. Buna ziua ! M-ar interesa si pe mine un loc de munca pentru un cuplu. Mentionez ca eu am NINO. Multumesc frumos. Astept raspunsul dumneavoastra pe e-mail.

 3. Buna ziua sunt interesată pentru un cuplu la Nestle sau in fabrica de ciocolata. Menționez ca nu am mai fost in Anglia și nu avem pașapoarte, dacă ne puteți da un răspuns sa ne putem face pașapoartele?

 4. Buna ziua suntem trei persoane un băiat si un cuplu momentan suntem in Camborne căutam urgent un job in Anglia in depozit sau fabrici, dispuși sa lucram ture de noapte ore suplimentare si sâmbăta.

 5. Buna ziua as dori sa lucrez impreuna cu prietena mea. Tin sa precizez ca detin doar eu acte iar prietena mea doar pasaport, daca se poate intr-o fabrică.

 6. Bună ziua, fiți amabilă, sunt interesat de un loc de muncă într-o fabrică de ciocolată sau la o spălătorie auto în Nottingham dacă e posibil, mulțumesc anticipat.

 7. Buna ziua sunt asistent medical generalist, dacă pot găsi munca în acest domeniu, dacă nu as dori sa-mi dați câteva oferte din ce aveți. Ma interesează și pentru cupluri. Multumesc frumos! Aștept răspuns!

 8. Dețin permis categoria B, C si autorizație încărcător frontal telescopic (manitou) doresc un job pe Anglia… multumesc anticipat si o seară cat mai plăcută

 9. Buna ziua suntem cuplu interesați de un loc de muncă dar nu avem nici unul dintre noi documente de Anglia avem vreo șansă de a fi angajați la dumneavoastră și ajutor pentru perfectarea actelor pe parcursul prestarii muncii. Suntem disponibili de plecare.

 10. Buna ziua,

  Ma numesc Ionela Alexandra, am 23 de ani și locuiesc în Pitești, județ Argeș.
  Îmi doresc mult sa plec în Anglia pentru a munci și a câștiga un salariu mai mare decât în România. Vreau sa plec pe acest drum împreună cu viitorul meu soț pentru a ne face un viitor. Speram sa ne puteți ajuta. Nu știu exact cum sa procedez, de aceea v-am scris un mail.

 11. Buna ziua, m-ar interesa urgent pt mine si iubitul meu locuri de munca in Anglia pt cuplu, in fabrica Nestle! Locuim in Bucuresti si nu detinem nici un fel de acte pt drept de munca in Anglia. Ar fi prima oara cand optam pt un job in strainatate.

 12. La fabrica de ciocolată Nestle sunt interesat am toate actele necesare rezidență UK, NINo, cont bancar. Pentru mai multe detalii vă rog să mă contactați.

 13. Sunt interesată de un loc de muncă la o fabrică Nestle cu începere imediată. Trebuie să revin în UK până la finalul lunii iulie, altfel, pierd statutul de pre-settled. Am nevoie, cu toată seriozitatea, de un job şi cazare. Dacă m-ați putea contacta, urgent, pentru detalii, v-aş rămâne profund recunoscătoare!
  Cu speranță… vă mulțumesc, anticipat! Am NiNo, cont bancar, pre-settled, NHS number.

 14. Sunt interesat la spălătorie să lucrez și la culegerea salatei, de asemenea aș fi interesat dacă aveți vreo posibilitate pe 3 luni de angajare în Anglia.
  Vă mulțumesc, cu stimă!

 15. Buna! La fabrica de ciocolata Nestlé daca aveti ceva job, eu sunt in Anglia si am toate documentele necesare pt a lucra in UK! Settled, UTR, NINO.

 16. Suntem un cuplu și ne-ar interesa și pe noi la: Gradina culegerea salatei sau la Ambalarea și sortarea în Fabrica Nestle.

 17. Buna, as dori sa ma intorc in Anglia cu prietenul meu, eu am NINo, el nu, sunt locuri la fabrica sau depozite? Se mai poate aplica pentru locuri de munca fara acte?

 18. Sunt interesata de un loc de munca si cazare într-o fabrica, depozit sau la curatenie. Aștept răspunsul dumneavoastră!

 19. Mă numesc Simona as dori un loc de muncă urgent in agricultura in Anglia. Dar nu am acte in Anglia că nu am mai fost niciodată. Se poate?

 20. Munca pentru 2 cupluri. Dispuși la ore suplimentare, deținător permis categoria B. Menționez ca nu avem pre-settled sau settled.

 21. M-a interesa si pe mine un loc de munca in orice domeniu, suntem un cuplu care in prezent lucreaza la spălătorie si la un depozit.

 22. Buna ziua. As dori un loc de munca cat mai aproape de Preston (sau in jurul lui Preston). Poate fi si Manchester. Multumesc.

  • Caut loc de munca urgent in Anglia. Am toate actele inclusiv rezidenta, vorbesc engleza. Acum sunt in Romania, am experienta hotel, constructii, spalatorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *