Locuri de munca Anglia 2023. Salarii Mari cu Plecare Urgenta

Vrei sa pleci peste hotare? Anglia poate fi destinatia favorita. Sunt mii de locuri de munca in Anglia pentru necalificati direct cu cazare si fara comision.

Poti munci in agricultura, in depozite precum Amazon, sau in alte fabrici la ambalat produse in 2023.

Fie ca esti o persoana singura sau vrei sa mergi in cuplu vei gasi cu siguranta un loc de munca inAnglia.

Nu te gandi insa ca daca esti calificat nu sunt joburi si pentru tine. Ba da, sunt foarte mule locuri de munca in Anglia. Se cauta infirmieri, mecanici auto, alpinististi si chiar electricieni.

Locuri de munca pentru necalificati

In 2023 se recruteaza personal priceput pentru a lucra in gradina. Practic este vorba de culegerea salatei. Nu trebuie platit transportul iar programul de munca este de 8 ore. Cine doreste poate sa faca si ore suplimentare.

Nu trebuie sa stii engleza, doar trebuie sa fii o persoana muncitoare si serioasa.

Exista doar un cost, cel al chiriei. Se sta cu inca o persoana in camera si chiria este 50 de lire si se plateste saptamanal. Salariu pentru necalificati este de 2000 lire.

Un alt loc de munca in Anglia pentru necalificati prevede un salariu de 2200 lire si consta in ambalarea si sortarea produselor la o fabrica Nestle. In cadrul acestui loc de munca pentru necalificati se ofera contract de munca si plecare imediata.

Se locuieste in camera de 2 persoane, deci se asigura cazarea. Fiecare muncitor beneficiaza de cont bancar si asigurare medicala.

De asemenea se angajeaza in aceasta perioada ospatari fara experienta si barmani in cadrul unui loc de munca pentru oameni necalificati.

Nu se cere astfel experienta dar trebuie sa cunosti limba engleza astfel incat sa poti purta conversatii scurte. Nu se percepe niciun comision iar plecarea se face intr-o saptamana.

In functie de pozitia ocupata salariul incepe de la 8,5 lire pe ora.

Locuri de munca fara comision

Daca vrei sa te muti in Anglia si cauti un loc de munca poti lucra ca si ingrijitor de batrani, fara sa fie nevoie de experienta anterioara. Se realizeaza contract in mod direct cu firma angajatoare, astfel incat se evita intermediarii si alte taxe.

Acest loc de munca fara comision prevede un salariu intre 1500 si 1800 lire.

Contractul initial se realizeaza pe un an si se prelungeste automat daca sunteti multumiti de conditii. Se ofera concediu platit conform conform normelor legale si se cere sa fiti doar o persoana serioasa.

Daca doresti sa lucrezi in Londra, Birmingham, Manchester atunci acest loc de munca fara comision probabil ti se potriveste. Personalul trebuie sa aprovizioneze si sa gestioneze produsele dintr-un depozit.

Salariul se plateste in fiecare saptamana si este 1500 lire daca alegi sa lucrezi pe timp de zi si 1850 lire in tura de noapte. Programul este de 7 zile pe saptamana, 8 ore pe zi.

In cadrul celui de-al treilea loc de munca fara comision in Anglia se cauta femei si barbati care sa lucreze in hoteluri pe postul de camerist. Nu se cere limba engleza, iar contractul de munca este pe perioada nedeterminata.

Se lucreaza in echipa deci pot fi angajate si cupluri. Salariul este intre 8 si 10 lire pe ora si se asigura cazare contra sumei de 200 lire pe luna.

Locuri de munca cu cazare gratuita

Vrei sa pleci urgent in Anglia? Atunci poti aplica la un loc de munca unde se ofera cazare inclusa, masina de serviciu si bineinteles carte de munca pe toata perioada sederii.

La fel ca la celelalte locuri de munca prezentate pe aceasta pagina nici in acest caz nu este obligatoriu limba engleza. Jobul consta in facut curatenie intr-o vila de 6 camere.

In cazul in care ai lucrat intr-o croitorie in Romania poti face acelasi lucru si in Anglia. Se cauta o croitoreasa cu minima experienta pentru retusuri si modificari in cadrul unui atelier de haine. Salariul dupa toate taxele este de 6200 lei si cazarea este gratuita.

Se deconteaza transportul cu avionul. Acesta este un loc de munca fara agentie deci nu exista niciun comision.

Se cauta 10 persoane in cadrul unui loc de munca cu cazare gratuita in Anglia la spalatorie auto.

Nu este nevoie de experienta si nu trebuie decat sa ai bani de transport. Acesta este un loc de munca pe perioada lunga daca esti o persoana care dai dovada de seriozitate.

Locuri de munca pentru cupluri

Daca vrei sa pleci impreuna cu sotia ori iubita in Anglia atunci trebuie sa cauti un job care sa iti ofere posibilitatea sa lucrati si sa locuit impreuna.

In acest sens se ofere loc de munca pentru cupluri la fabrici si depozite.

In prima faza se ofera un contract pe o perioada de maxim 6 luni iar dupa aceasta perioada contractul se poate prelungi.

Transportul este gratuit in Anglia si nu exista comisioane. Se pleaca cu autocarul din toate zonele tarii si se efectueaza plecari in fiecare saptamana.

In cadrul orasului Manchester se angajeaza urgent cupluri la o fabrica de ciocolata. Cazarea este gratuita impreuna cu masa de pranz.

Se asigura transportul in cadrul acestui loc de munca pentru cupluri.

Salariul net este 2000 lire iar cei care aleg sa faca ore suplimentare trebuie sa stie ca acestea se platesc dublu.

O firma de curatenie ofera mai multe locuri de munca in Anglia. Singura cerinta este ca o persoana din cuplu sa aiba permis de conducere.

De asemenea sunt acceptate numai cupluri pana in 45 de ani. Locul de munca necesita deplasari iar salariul este de 1700 de lire.

Limba engleza reprezinta un avantaj dar nu se impune in mod obligatoriu.

 • Gheorghe spune:

  Buna, sunt interesat de un loc de munca impreuna cu familia mea in agricultura, fabrica, depozit etc.

 • Nicoleta spune:

  Buna ziua sunt interesată pentru un cuplu la Nestle sau in fabrica de ciocolata. Menționez ca nu am mai fost in Anglia și nu avem pașapoarte, dacă ne puteți da un răspuns sa ne putem face pașapoartele?

 • Florentina spune:

  Buna ziua suntem trei persoane un băiat si un cuplu momentan suntem in Camborne căutam urgent un job in Anglia in depozit sau fabrici, dispuși sa lucram ture de noapte ore suplimentare si sâmbăta.

 • Adrian Gabriel spune:

  Buna ziua as dori sa lucrez impreuna cu prietena mea. Tin sa precizez ca detin doar eu acte iar prietena mea doar pasaport, daca se poate intr-o fabrică.

  • Iti scriu imediat, tine-ma la curent daca esti multumit de postul oferit.

 • Sunt interesează de un loc de munca pentru un cuplu și încă 2 persoane va rog frumos sa ma contactati pe WhatsApp.

 • Bună ziua, fiți amabilă, sunt interesat de un loc de muncă într-o fabrică de ciocolată sau la o spălătorie auto în Nottingham dacă e posibil, mulțumesc anticipat.

  • Mihai, ti-am raspuns cu posturile disponibile pentru tine, bineinteles ca sunt permanent de acualitate.

 • Madalina spune:

  Buna ziua sunt asistent medical generalist, dacă pot găsi munca în acest domeniu, dacă nu as dori sa-mi dați câteva oferte din ce aveți. Ma interesează și pentru cupluri. Multumesc frumos! Aștept răspuns!

 • Dețin permis categoria B, C si autorizație încărcător frontal telescopic (manitou) doresc un job pe Anglia… multumesc anticipat si o seară cat mai plăcută

 • Ma numesc Cristi am nevoie de un job in Anglia, am toate actele, vorbesc engleza. Astept raspuns si rog seriozitate.

 • Ma intereseaza un loc de munca in fabrica.

 • Sot si sotie, cu rezidenta permanenta in UK, sotia filipineza, cautam loc de munca cuplu.

 • Sunt interesata de un loc de munca cu cazare, urgent, sunt deja in UK, aștept răspuns.

 • Mai sunt valabile anunțurile? m-ar interesa anunțul la fabrica Nestle, am pașaport, doar că nu am NINO

 • Buna ziua suntem cuplu interesați de un loc de muncă dar nu avem nici unul dintre noi documente de Anglia avem vreo șansă de a fi angajați la dumneavoastră și ajutor pentru perfectarea actelor pe parcursul prestarii muncii. Suntem disponibili de plecare.

 • Alexandra spune:

  Buna ziua,

  Ma numesc Ionela Alexandra, am 23 de ani și locuiesc în Pitești, județ Argeș.
  Îmi doresc mult sa plec în Anglia pentru a munci și a câștiga un salariu mai mare decât în România. Vreau sa plec pe acest drum împreună cu viitorul meu soț pentru a ne face un viitor. Speram sa ne puteți ajuta. Nu știu exact cum sa procedez, de aceea v-am scris un mail.

 • Buna ziua, m-ar interesa urgent pt mine si iubitul meu locuri de munca in Anglia pt cuplu, in fabrica Nestle! Locuim in Bucuresti si nu detinem nici un fel de acte pt drept de munca in Anglia. Ar fi prima oara cand optam pt un job in strainatate.

 • La fabrica de ciocolată Nestle sunt interesat am toate actele necesare rezidență UK, NINo, cont bancar. Pentru mai multe detalii vă rog să mă contactați.

 • Sunt interesată de un loc de muncă la o fabrică Nestle cu începere imediată. Trebuie să revin în UK până la finalul lunii iulie, altfel, pierd statutul de pre-settled. Am nevoie, cu toată seriozitatea, de un job şi cazare. Dacă m-ați putea contacta, urgent, pentru detalii, v-aş rămâne profund recunoscătoare!
  Cu speranță… vă mulțumesc, anticipat! Am NiNo, cont bancar, pre-settled, NHS number.

 • La fabrica de ciocolata Nestlé suntem interesați, soț și soție. Avem pașapoarte dar nu avem acte daca aveti ceva job.

 • Suntem 2 frati am dori sa plecam la munca la Nestle astept raspunsul dvs ce acte ne trebuie.

 • Am toate actele NINO settlement, permis cat. B si sunt interesat de ceva de lucru. Momentan sunt in Romania.

 • Sunt interesat la spălătorie să lucrez și la culegerea salatei, de asemenea aș fi interesat dacă aveți vreo posibilitate pe 3 luni de angajare în Anglia.
  Vă mulțumesc, cu stimă!

 • Buna! La fabrica de ciocolata Nestlé daca aveti ceva job, eu sunt in Anglia si am toate documentele necesare pt a lucra in UK! Settled, UTR, NINO.

 • Ma intereseaza un loc de munca in Worcester sau in apropiere

 • Suntem un cuplu și ne-ar interesa și pe noi la: Gradina culegerea salatei sau la Ambalarea și sortarea în Fabrica Nestle.

 • Buna, as dori sa ma intorc in Anglia cu prietenul meu, eu am NINo, el nu, sunt locuri la fabrica sau depozite? Se mai poate aplica pentru locuri de munca fara acte?

 • Sunt interesata de un job in Anglia, astept raspunsul, multumesc.

 • Sunt interesata de un loc de munca si cazare într-o fabrica, depozit sau la curatenie. Aștept răspunsul dumneavoastră!

 • Sunt interesata de un job in fabrica, dar ma intereseaza localitatea, avand pe fiul meu in Anglia.

 • Bună ziua. Sunt interesata de un loc de munca cu cazare în depozit sau curățenie. Cat mai curând.

 • Veronica Serban spune:

  Sunt interesată de un job in fabrica daca aveti, multumesc.

 • Leontina spune:

  Buna ziua. Un loc de munc ma intereseaza in in orice domeniu, croitorie, agricultura, singura am 42 de ani.

 • Mă numesc Simona as dori un loc de muncă urgent in agricultura in Anglia. Dar nu am acte in Anglia că nu am mai fost niciodată. Se poate?

 • Buna ziua suntem un cuplu și dorim un loc de munca cu plecare urgentă la cules salată dacă mai sunt posturi libere.

 • Stanescu spune:

  Buna ziua am nevoie de un loc de munca pentru un cuplu

 • Bună ziua suntem 3 bărbați serioși eu și doi verișori ai mei ne interesează munca la cules.

 • Catrina Cristina spune:

  Suntem un cuplu din România. Ne interesează un loc de munca cu cazare asigurata.

 • Caut urgent de muncă. Sunt în Anglia și am viză de muncă.

 • Petrov Alina spune:

  As dori un post de munca la fabrica Nestle

 • Da, aș dori și eu un loc de muncă indiferent ce este.

 • Rusu Andrei spune:

  Munca pentru 2 cupluri. Dispuși la ore suplimentare, deținător permis categoria B. Menționez ca nu avem pre-settled sau settled.

 • Tinca Viorica spune:

  M-a interesa si pe mine un loc de munca in orice domeniu, suntem un cuplu care in prezent lucreaza la spălătorie si la un depozit.

 • Pt un loc de munca urgent va rog ma intereseaza?

 • Un job la hotel sau depozit sau fabrica ceva, ultimii 2 ani am lucrat in depozit DHL, am fost admin si team leader, vorbesc engleza mediu.

 • As dori pentru fabrica de ciocolata loc de munca pentru cupluri un ajutor cu mai multe detalii va rog

 • M-ar interesa un loc de munca, cu cazare inclusa la ferma

 • Bianca și Nicolae spune:

  Ne-ar interesa unul din aceste locuri de munca ne este indiferent unul din noi deține permis auto

 • Buna ziua. As dori un loc de munca cat mai aproape de Preston (sau in jurul lui Preston). Poate fi si Manchester. Multumesc.

  • Suntem interesați de locul de munca in cuplu la fabrica de ciocolata, specific ca amândoi avem pre status…

 • Ma intereseaza am mai lucrat pe vase de croaziere, deci unde trebuie sa depun CV?

  • Caut loc de munca urgent in Anglia. Am toate actele inclusiv rezidenta, vorbesc engleza. Acum sunt in Romania, am experienta hotel, constructii, spalatorie.

 • Aș dori si eu la spalatorie sau în depozit suntem 4 persoane, eu sotul, fiul si fiica.

 • Veronica spune:

  Accept un loc de muncă la fabrici si depozite in Anglia, rog un raspuns si o plecare urgență.

  • Suntem un cuplu din România. Ne interesează un loc de munca cu cazare. Nu avem NINO. Avem pre-settled.

 • Veronica spune:

  Ma intereseaza la fabrica Nestle ambalarea și sortarea produselor.

  • Am trimis raspuns.
   Daca aveti intrebari, va rog sa lasati un comentariu mai jos.

   • Buna seara in legătura cu un loc de munca in străinătate

   • Aș vrea și eu două posturi la ambalat și sortat produse la fabrica Nestle. O să fiți foarte mulțumiți.

    • Catalina spune:

     Buna ziua! M-ar interesa pentru mine și soțul meu sa lucram in Anglia la fabrica Nestle cu incepere imediata.

   • M-ar interesa si pe mine la fabrica de ciocolata pentru cuplu. Va rog lasati-mi si mie un numar de telefon cu cine pot lua legatura

   • As dori sa lucrez la Amazon sau la alte hale, am acte deoarece lucrez de 4 ani in Anglia.

   • Carmen Eugenia spune:

    Bună m-ar interesa un loc de munca in Amazon, eu am mai lucrat 9 luni dar vreau sa merg cu soțul, doar ca el nu are decât pașaportul, nu are acte, eu le am.

 • >