In fabrici, ferme sau depozite: locuri de munca Danemarca

Romanii din Danemarca se bucura de cele mai mari salarii fata de emigrantii din alte tari europene.

In prezent sunt mai multe locuri de munca in Danemarca disponibile in depozite, in ferme sau in fabrici si in constructii.

Ca si in alte tari europene exista o reala problema cu cazarea. De aceea atunci cand te hotarasti sa vii cel mai bine e sa gasesti un loc de munca in Danemarca cu cazare gratuita.

O alta problema specifica acestei tari este clima destul de rece pe timpul sezonului de vara.

Costurile de viata sunt mai mari decat in Romania, dar si salariile sunt pe masura.

Poti gasi cu usurinta locuri de munca pentru necalificati, insa se angajeaza si personal calificat in orice oras din Danemarca.

Locuri de munca pentru curatenie

O firma din capitala Danemarcei cauta persoane care sa lucreze in domeniul curateniei. Locul de munca consta in a sterge si curata praful.

Salariul este echivalent a 2000 euro pe luna. Se poate pleca si in cuplu.

Nu este necesara perioada de proba dar trebuie sa cunoasteti cel putin la nivel conversational limba engleza.

Nu este un loc de munca sezonier deoarece se incheie contract de munca pe perioda lunga.

In cazul in care vrei un loc de munca in depozit platit cu 1950 de euro atunci te poti angaja ca muncitor necalificat in Danemarca.

Avantajul este ca se asigura cazarea si transportul la locul de munca.

Beneficiezi de contract si se angajeaza cupluri interesate sa munceasca in cadrul unui depozit cu fructe. Cerinta: nu trebuie sa aveti probleme medicale.

Tot in agricultura se ofera locuri de munca in Danemarca 2021 la cules de afine si zmeura.

Este asadar un contract sezonier si pe langa salariu se plateste o prima de 100 euro de catre angajatorul danez pentru cheltuielile personale in fiecare saptamana.

Se cauta 50 de angajati pe o perioada de 3 luni in cadrul unui loc de munca in Danemarca.

Se lucreaza 6 zile pe saptamana la o companie care produce afine.

Daca ai mai lucrat in agricultura la cules de capsuni sau afine atunci esti candidatul ideal. Salariul este de 1,5 euro pe kilogram.

Alt loc de munca bine platit in Danemarca prevede sa lucrezi la o fabrica de lapte unde se ambaleaza si eticheteaza cutiile.

Acelasi angajator cauta soferi in Danemarca pentru distribuirea produselor lactate. Totul este inclus, puteti veni cu familia iar salariul este 2500 de euro pe luna.

Personalul calificat si necalificat in constructii beneficiaza de multe locuri de munca in Danemarca 2021.

In orice caz este necesara minima experienta in constructii deoarece se face contract cu angajatorul danez si se sustine proba de lucru.

Esti pentru prima oara in Danemarca? Daca ai carnet de sofer categoria B atunci poti aplica la un loc de munca unde salariul este de 2100 de euro.

Este vorba de o fabrica de dulciuri din Aarhus la care cazarea nu se deconteaza din salariu, iar postul de sofer implica transportul produselor pe teritoriul orasului.

In orice tara din Europa se cauta electricieni cu experienta.

In orasul Aarhus sunt disponibile 20 astfel de locuri de munca in 2021. Se formeaza echipe de cate 4 persoane care trebuie sa schimbe cablurile de alimentare si antenele unor retele.

Salariul unui electrician in Danemarca in cadrul acestui loc de munca este de 25 de euro pe ora. Asigurarea medicala este platita de angajator, care ofera de asemenea concediu platit si cazare.

Trebuie sa aveti 3 ani de vechime si obligatoriu diploma de electrician in Romania. De asemenea trebuie sa stiti ca se lucreaza la inaltime.

Sunt mai multe locuri de munca in Danemarca la ferme de animale in 2021. In cadrul acestora se cauta persoane obisnuite cu munca in agricultura.

Se ofera cazare direct la ferma unde exista mai multe apartamente de locuit cu bucatarie la comun. Salariul este cuprins intre 1500 si 2000 de euro.

De asemenea la o ferma de vaci din Danemarca exista locuri de munca disponibile pe o perioada de 12 luni.

Ca si atributii trebuie sa faceti curatenie si sa oferiti mancare animalelor dupa un program bine stabilit de catre fermier.

Acest loc de munca presupune sa fii invatat cu efortul sustinut deoarece se lucreaza 5 zile pe saptamana, iar salariul este 1900 euro.

Vrei sa pleci urgent la munca in Danemarca cu contract incheiat pe o perioada de 12 luni?

In plus la acest job nu se cere experienta si nu trebuie sa cunosti in prealabil o limba straina.

Locul acesta de munca presupune distribuirea de ziare si pliante in Danemarca. Se plateste cu 1400 de euro pe luna si nu exista limita de varsta.

Poti pleca in Danemarca sa muncesti cu contract legal si in cadrul unui depozit cu imbracaminte si incaltaminte.

Practic, in depozit se sorteaza si se ambaleaza haine timp de 8 ore pe zi. Cazarea fiind inclusa, salariul este de 2000 euro.

Daca esti o persoana necalificata si cauti un loc de munca pe o perioada de 6 luni atunci te poti angaja ca femeie de serviciu intr-o tabara pentru copii.

Trebuie curatate si spalate ferestrele si alte spatii din cadrul camerelor de cazare.

Sunt 10 camere in cadrul taberei care necesita o femeie de serviciu cu spirit practic. Salariul pentru acest post este de 1050 euro.

Este disponibil un loc de munca pentru 4 instalatori in Danemarca. Salariul platit este 24 de euro pe ora, iar zilele libere sunt respectate si platite conform legislatiei.

Dupa cum poti observa sunt multe locuri de munca in Danemarca in 2021. Se recruteaza pe termen lung sau scurt muncitori in constructii, in fabrici si depozite.

In cazul in care esti o persoana obisnuita sa lucrezi eficient atunci va fi foarte usor sa obtii un loc de munca bine platit in Danemarca.

Daca nu ai gasit nimic pana acum, atunci lasa un comentariu si vom incerca sa gasim un loc de munca potrivit pentru tine in Danemarca 2021.

Explica-ne cat mai detaliat situatia ta astfel incat sa te putem ajuta cu un raspuns cat mai bun.

91 Comments

   • Bună ziua doamna Aurelia sunt un bărbat de 39 ani și mă interesează vă rog frumos dacă mă puteți ajuta cu un post de muncă. Am văzut că sunt multe oferte de muncă în fabrici, agricultura (afine), curățenie etc. Vă mulțumesc și aștept răspuns.

   • Buna ziua! Sunt interesat de un loc de munca. Constructii, necalificat, ferme, depozit, fabrici. Suntem cuplu.

   • Suntem un cuplu care momentan sutem in anglia si dorim sa muncim impreuna in acelasi loc cat mai urgent posibil va rugam. Din ceea ce am vazut pe pagina de internet aferenta am observat ca ati avea si intr-o fabrica de lapte la ambalat si etichetat. Am dori mai multe detalii va rugam frumos si cat mai urgent posibil

   • Bună ziua,suntem cuplu(29 și 30 de ani) și am dori sa plecam cât mai urgent din România.. precizez faptul ca deținem amândoi permise de conducere categoria B

  • Buna seara,
   suntem un cuplu cautam de munca in fabrici in Danemarca, curatenie,depozit,curierat(pt sotul meu), avem masina personala si sotul meu are acte. Va multumim

 1. Sunt interesat pentru lucru in Danemarca, sunt electrician, detin permis de conducere categoria B, va rog sa ma contactati.

 2. Buna ziua, sunt interesat de un loc de munca in Danemarca (in zona Aarhus, Horsens), pe perioada lunga de timp in fabrica/depozit.

 3. doua persoane interesate una vorbeste engleza si germana si are si permis, la fabrici, ferme de porcine.

 4. Doresc si eu un loc de munca in Danemarca in Horsens, orice nu contează: menajeră, in agricultura, nu contează deoarece vin cu fata mea la studi la VIA.

 5. Salut. Caut un loc de muncă pentru mine si sotia mea la o fabrica de lactate. Dețin permis de conducere categoria b si vorbesc engleza.

 6. Sunt interesat de un loc de munca in fabrici cu cazare pe termen lung in Danemarca, atat pentru mine cat și pentru prietena mea.

 7. Suntem interesati, sot si sotie, de un loc de munca in Danemarca, pe perioada lunga de timp in fabrica/depozit. Avem carnete de conducere amandoi, plus sotul are si de profesionisti CE. Vorbim amandoi foarte bine limba engleza.

 8. Buna ziua suntem un cuplu format din sot si sotie care doreste sa lucreze la ferme de vaci, impreuna dornici de munca.

 9. Buna ziua imi doresc urgent un loc de muncă la depozit si fabrici, rog un raspuns si o angajare mai rapidă.

 10. Ma intereseaza un loc de munca in zona Aarhus Randers. Nu agricultura. Lucrez de 29 de ani in turism, vobesc/scriu engleza nivel avansat. Voi ajunge in Danemarca 10-15 Sep impreuna cu fiul meu de 11 ani.

 11. Buna ziua doresc si eu un loc de munca in Danemarca in Horsens ca menajeră, spălător de vase, orice nu contează.

 12. Caut loc de munca perioada de 12 luni am diploma de electrician constructor, dar nu am experienta si nici nu detin permis de conducere si m-ar interesa o fabrica cu contract pe 12 luni ma puteti ajuta?

 13. Sunt interesata de un loc de munca in fabrica de lactate sau depozit pentru sortarea și ambalarea hainelor. Va mulțumesc.

 14. Caut un loc de munca preferabil Gastronomie ospatar barman spalator de vase, preferabil in Copenhaga, Horsens Kobe, Aarhus. Momentan sunt stabilit si lucrez in restaurant in Germania in Nordrhein-Westfalen, vorbesc germana si engleza foarte bine.

 15. Buna ziua, dorim locuri de munca in Danemarca. Vorbim engleza, avem studii superioare și de masterat, dar ne multumim si cu joburi în fabrici.

 16. Bună ziua! Sunt interesată de un loc de muncă in Danemarca cu cazare. La depozit/fabrica sau şofer cat. B. Doresc să vin impreună cu prietenul meu.

 17. Suntem soț și sotie, cu experiența căutam un job curățenie și in fabrici nu contează, doar sa muncim, soțul deține permis cat. B avem și mașina personală, eu vb engleza, italiana la nivel conversațional, soțul mai puțin va mulțumim, așteptăm un răspuns!

 18. Buna ziua! Sunt interesat de un loc de munca. Detin permis categoriile B, C, E, m-ar interesa ceva ca sofer sau lucrul intr-o fabrica.

 19. Vreau loc de munca in administrarea hotel clădiri, parcări, CENTRE COMERCIALE, curățenie reparatii electrice sanitare finisaje interioare altele, deci universal.

 20. Soțul meu este muncitor știe meserie in gresie faianța zidărie tencuieli dar se pricepe și la animale e o pasiune sa aibă in grija animale sau in fabrici pe stivuitor are și permis de stivuitor. Orice va rog sa îmi Spuneți.

 21. Bună ziua! Sunt interesat de de loc de munca in depozite pentru o perioada de lunga durata. Suntem soț si soție, vorbim engleza la nivel conversațional, detin permis categoria b. Cu experiență in depozit, eu mai vorbesc italiană franceză.

 22. Buna ziua, sunt interesat de un loc de munca in Danemarca, ca sofer sau intr-o fabrica. Imi puteti trimite un email cu locurile de munca in aceste domenii? Multumesc!

 23. Suntem un cuplu si am dori ceva de muncă, am permis de conducere cat B, am lucrat la ambalat etichetat abatoare etc.

 24. Caut loc de munca la fabrica, depozit, sortat, ambalat, fabrica de dulciuri etc. Am 47 de ani, vorbesc ucraineană, rusă, italiana si engleza la nivel conversational. Detin permis de conducere categoria B.

 25. Buna ziua suntem interesati de un loc de munca in Danemarca, mentionez ca sotul a mai lucrat la o asociatie de cai in Fanta.

 26. Buna ziua suntem interesati de un loc de munca in Danemarca, suntem un cuplu locuim în Germania. Am dori sa lucram în fabrici, depozite sau ferme de vaci. Mentionez ca am mai lucrat la o ferma de vaci in Danemarca.

 27. Sunt interesată de un job pe termen lung. Un job pentru cupluri, as dori să vin împreună cu soțul meu. Ce ar fi recomand pentru noi? Nu detinem permis de conducere niciunul. Vorbim engleză amândoi.

 28. Lucrez la o ferma de vaci in Danemarca acum, sant aici din Martie 2020, am yellow card si cont. As dori un loc de munca intr-o fabrica, acum lucrez 5 ore zi și nu este ok cu salariul.

 29. Buna, am 34 ani, engleză bună, cât B driver license(nu e eu e Rep MD), sunt bucătar dar am experienta in fabrica și ferme. 50244795 sunt în Danemarca la moment.

 30. Două întrebări… Dacă este posibil un post de reparații îmbrăcăminte?
  Dacă este nevoie de tehnician maseur, cu experienta sau antrenor arte martiale…

 31. Buna ziua,

  Ma numesc Rareș si doresc sa-mi indicati unde va pot trimite CV-ul meu in format Europass. Ma puteți contacta pe adresa de mail.
  Va mulțumesc anticipat pentru timpul acordat.

 32. Caut un loc de muncă, spălător vase în Viborg, Aarhus Danemarca. Am doi copii și vreau să îi ajut. Vreau să vin cu copiii în Danemarca, să învețe acolo.

 33. Bună ziua ma interesează loc de munca în Danemarca, suntem soț, soție. Momentan lucram în Germania orașul Flensburg. Suntem oameni muncitori și serioși. Așteptăm un răspuns de la dvs. Vă mulțumim!

 34. Buna suntem grup familiar am vrea sa muncim la fabrica de lapte sau de dulciuri suntem și șoferi daca este nevoie și chiar și în agricultura, unde o fi.

 35. Buna ziua, eu si nora mea cautam de lucru în Danemarca zona Odense sau prin apropiere deținem permis auto, în sere, la fabrica de dulciuri, asteptam răspuns, multumim.

 36. Bună seara.
  Suntem un cuplu si dorim sa muncim impreuna in acelasi loc cat mai urgent posibil va rugam. Din ceea ce am vazut pe pagina de internet, ati avea si intr-o fabrica de lapte la ambalat si etichetat. Am dori mai multe detalii dacă se poate. Mulțumim anticipat

 37. Sunt interesata de un loc de munca la fabrica de lapte, etichetat.
  Cunosc engleza la nivel conversational.
  Astept oferta din partea dumneavoastră.

Leave a Reply